N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Labai moteriškos istorijos
COSMOPOLITAN premiere: Ochenj zhenskije istoriji (2020)
Žanras: Komedija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2020-03-08
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.

Kovo 8-osios COSMOPOLITAN kino vakare – LABAI MOTERIŠKOS ISTORIJOS

Pavasariu ir tulpėmis kvepiančią kovo 8-ąją – COSMOPOLITAN kino vakaras ieškant atsakymo į klausimą „Ko nori moterys?“ iš kelių istorijų sudėtoje komedijoje „Labai moteriškos istorijos“. Žiūrėk kiną su COSMO staigmenomis!

Kovo 8 d. (sekmadienį):

16.20 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“

20.10 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Akropolis“, LUXE salėje

17.00 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

19.00 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

16.50 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo LABAI MOTERIŠKOS ISTORIJOS seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

PIRMOJI PAMATYK MOTERIŠKĄ KOMEDIJĄ

LABAI MOTERIŠKOS ISTORIJOS – tai trumpametražių filmų rinkinys, moterų režisierių (ir Antono Bilžo) dovana kovo 8-osios, tarptautinės Moters dienos proga, savaip pateikianti atsakymą į amžinąjį klausimą: „Ko nori moteris?“

Viena nori surasti didžiąją gyvenimo meilę, kita – sėkmingos karjeros, trečia – auginti vaikus, o ketvirta – apkeliauti pasaulį, bet turbūt visos slaptai svajoja apie stebuklingą nuotolinio valdymo pultelį, kad vienu paspaudimu galėtų pakeisti savo vyrą į gerąją pusę!

Apie tai, ko nori moteris, prikurta daugybė filmų, knygų ir spektaklių. O atsakymo vis vien nėra! Greičiausiai, kad vieno atsakymo ir negali būti! Skirtingi autoriai pateikia ir skirtingus spėjimus. Jie sako, kad moterys nori, kad jas išgirstų ir suprastų. Jos nori tobulos ramybės. Jos nori aistringo sekso. Jos nori saldžios pergalės. O kartais – tiesiog geros komedijos kine...

Būtent į tokią komediją ir kviečia COSMO! „Labai moteriškos istorijos“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja kovo 8 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-18

Režisavo: Nataša Merkulova („Apie meilę. Tik suaugusiems“, „Jana ir Janko“, „Žmogus, kuris visus nustebino“, „Intymios vietos“), Lika Jatkovskaja („Piešimo pamoka suaugusiems“), Ana Saruchanova („Paroda“, „Vakarėjant“, TV serialas „Luizos Ložkinos dienoraštis“), Oksana Michejeva („Naujieji rusai“, „Second Life“), Antonas Bilžo („Ambivalentiškumas“, „Svajonių žuvis“, „Skalbyklė“).

Vaidina: Ana Michalkova, Viktorija Isakova, Viktorija Tolstoganova, Lukerja Iljašenko, Ana Sliu, Liubovė Tolkalina, Polina Vitogran.