N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Bėglys
Geroy (2019)
Žanras: Veiksmo
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2019-10-04
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Nuo spalio 4 dienos didžiuosiuose šalies kino ekranuose – ilgai lauktas, įtraukiantis, nepaliksiantis abejingų, įtempto siužeto veiksmo trileris „Bėglys“. Kai juostos siužetą kuria vienas geriausių scenarijaus autorių Nikolajus Kulikovas („Ekipažas“, „3 sekundės“), o filme pagrindinius vaidmenis atlieka tokios kino žvaigždės, kaip Aleksandras Petrovas, Vladimiras Maškovas ir žavioji Svetlana Chodčenkova - laukia įstabus reginys!

Prieš 15 metų Andrejus (akt. Aleksandras Petrovas), vadovaujant savo tėvui, baigė slaptą mokyklą, kurioje paaugliai tampa viskam pasirengusiais agentais. Mokymų tikslas – karinės parengties agentų tinklas, pajėgus bet kuriuo momentu pradėti vykdyti specialias užduotis.

Netikėtai nutrūkus šiam eksperimentiniam projektui, aukščiausio lygio šnipo kvalifikaciją turintis paauglys stengiasi pritapti prie normalaus gyvenimo ir net neprisiminti savo praeities. Tačiau netikėtas tėvo, pulkininko Rodino (akt. Vladimiras Maškovas) skambutis, kurį visi laikė žuvusiu, į buvusio kursanto gyvenimą, atneša dvi žinias. Pirma – visus tuos metus tėvas buvo gyvas, antra – Andrejaus gyvybei gresia pavojus, nes be gailesčio šalinami visi buvusios slaptos mokyklos agentai. Andrejus priverstas viską mesti ir bėgti. Pasitikėti negalima niekuo.

Jis susiranda kurso draugę, savo pirmąją meilę Mariją (akt. Svetlana Chodčenkova). Jaunieji agentai pamažu, ir tikrai ne sava valia, yra įtraukiami į itin pavojingą ir visiškai slaptą milžinišką šnipų pasaulį. Andrejus ne tik kovos už savo gyvybę, bet jam teks išgyventi ir pačią stipriausią meilę bei patirti pačią skaudžiausią išdavystę.

Garsiausių aktorių tandemas ir profesionali kūrėjų komanda visiems žiūrovams garantuoja įspūdingų specialiųjų efektų prifarširuotą, kvapą gniaužiantį, nuo pat pirmų iki paskutinių sekundžių prikaustantį trilerį „Bėglys“. Visuose didžiausiose šalies kino teatruose jau nuo spalio 4 dienos.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Karenas Oganesianas

AKTORIAI: Aleksandras Petrovas („Policininkas iš Rubliovkos“, „T-34“), Vladimiras Maškovas („Ekipažas“, „Milijardas“), Svetlana Chodčenkova („Mamos“, „Garbinkite moterį“).