N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Kur tu pradingai, Bernadeta?
COSMOPOLITAN premiere: Where'd You Go, Bernadette (2019)
Žanras: Komedija, drama
Sukurta: JAV
Platintojas: VLG filmai, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-09-05
Trukmė: 1h 44 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Rugsėjo 5 d. – COSMOPOLITAN kino vakaras su komedija „Kur tu pradingai, Bernadeta?“. Pamatyk pirmoji moterišką pabėgimą nuo rutinos režisieriaus Richardo Linklaterio filme su charizmatiškąja Cate Blanchett .

Rugsėjo 5 d. (ketvirtadienį):

19.10 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Akropolis“

21.20 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“

18.30 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

18.10 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

19.40 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo KUR TU PRADINGAI, BERNADETA? seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK SMAGIĄ KOMEDIJĄ

KUR TU PRADINGAI, BERNADETA? – filmas pagal to paties pavadinimo JAV rašytojos Marios Sample bestselerį apie labai moterišką pabėgimą nuo rutinos, o taip pat paslaptis, kurias moterys sugeba išsaugoti labai ilgai.

Aktorė Cate Blanchett filme persikūnijo į pagrindinę romano heroję, architektę Bernadetą. Žavinga moteris, regis, turi viską: jaukius namus, nuostabią dukterį ir mylintį vyrą. Deja, už gražaus fasado slypi gilesnė istorija – vardan šeimos paaukojusi architektės karjerą, moteris gyvena nemylimame mieste ir jaučiasi dreifuojanti. Planuodama šeimos išvyką į Antarktidą, Bernadeta netikėtai pradingsta be pėdsakų – moteris leidžiasi į savęs pačios paieškas, pasaulio pakraštyje tikėdamąsi iš naujo atrasti laimę, gyvenimo kelią ir savo vietą po saule.

Pristatęs jautrų filmą „Vaikystė“ (angl. „Boyhood“) režisierius Richard Linklater komiškoje dramoje „Kur tu pradingai, Bernadeta?“ ir toliau narsto vidinio asmenybės virsmo temas, pagrindiniam vaidmeniui pakvietęs nuostabiąją Cate Blanchett. Gyvenimo kelio ir pašaukimo klausimus gvildenantis filmas pagardintas gero humoro doze.

Gyvenimiška ir labai moteriška komedija „Kur tu pradingai, Bernadeta?“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja rugsėjo 5 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Richard Linklater

Vaidina: Cate Blanchett, Billy Crudup, Kristen Wiig, Judy Greer, Laurence Fishburne