Įvairaus amžiaus žiūrovams
Metallica & San Francisco Symphony: S&M2
Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 (2019)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: StoryHill Oy
Kino teatruose nuo: 2019-10-09
Trukmė: 2h 30 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

„Forum Cinemas“ sales sudrebins metalo ir klasikos lydinys: bendras „Metallica“ ir San Francisko simfoninio orkestro koncertas „S&M 2“.

Spalio 9 dieną (trečiadienį) „Forum Cinemas“ kino teatrų sales sudrebins išskirtinis koncertas „S&M 2“: po 20-ies metų pertraukos viena populiariausių pasaulio grupių „Metallica“ vėl dalysis scena su San Francisko simfoniniu orkestru.

James‘as Hetfield‘as, Lars‘as Ulrich‘as, Kirk‘as Hammett‘as ir Robert‘as Trujillo kartu su Michael‘o Tilson‘o Thomas‘o diriguojamu San Francisko simfoniniu orkestru ne tik atliks 1999 m. išleistame albume „S&M“ skambėjusius kūrinius, bet ir suteiks progą paklausyti naujesnių grupės dainų, aranžuotų klasikiniams instrumentams. Net pustrečios valandos koncertas kino teatruose prasidės specialiai spalio 9 dienai nufilmuotu „Metallica“ pristatymu.

Planuojama, kad šį koncertą vieninteliu seansu visame pasaulyje rodys daugiau nei 3000 kino teatrų. Išskirtinis šou bus sujungtas iš dviejų pasirodymų, rugsėjo 6 ir 8 dienomis vyksiančių naujoje San Francisko sporto arenoje „Chase Center“. Būtent iš San Francisko kilusiai „Metallica“ ir šio miesto simfoniniam orkestrui suteikta garbė atidaryti naujuosius krepšinio komandos „Golden State Warriors“ „namus“, talpinančius 18 000 žmonių.

Dvigubas koncertinis „Metallica“ ir San Francisko simfoninio orkestro, diriguojamo legendinio Michael‘o Kamen‘o (mirusio 2003 m.), albumas „S&M“ buvo išleistas 1999 lapkričio 23 d. „Master of Puppets“, „Sad but True“, „Enter Sandman“, „For Whom the Bell Tolls“, „The Call of Ktulu“, „Nothing Else Matters“ ir kiti žymiausi „Metallica“ kūriniai jame suskambėjo visiškai naujai – netikėtas metalo ir klasikos lydinys užbūrė ir privertė užgniaužti kvapą muzikos mylėtojus visame pasaulyje. Jau pačią pirmą savaitę buvo iššluota 300 000 „S&M“ kopijų, o iki šiol albumo yra parduota daugiau nei 8 mln. vienetų.

Minint šio išskirtinio koncerto bei albumo 20-metį, „Metallica“ ir San Francisko simfoninis orkestras vėl žengs į sceną ir padovanos šventę savo gerbėjams visame pasaulyje. Nepraleiskite ypatingo šou: „S&M 2“ – tik spalio 9 dieną „Forum Cinemas“ kino teatruose:

- Forum Cinemas Vingis – 6 salė / 2K, Dolby 7.1

- Forum Cinemas Akropolis Vilniuje – LUXE salė / 4K, Dolby 7.1

- Forum Cinemas Kaune – ISENSE salė / 4K , Dolby Atmos

- Forum Cinemas Klaipėdoje – 1 salė / 2K, Dolby 7.1

- Forum Cinemas Šiauliuose - 1 salė / 2K, Dolby 5.1