N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Angelo apgultis
Angel Has Fallen (2019)
Žanras: Veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Režisierius: Ric Roman Waugh
Kino teatruose nuo: 2019-08-30
Trukmė: 1h 54 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Gera žinia visiems filmų „Olimpo apgultis“ ir „Londono apgultis“ gerbėjams. Slaptosios tarnybos agentas Maikas Baningas, kurį vaidina charizmatiškasis Džerardas Batleris (Gerard Butler), sugrįžta su dar viena misija naujame filme „Angelo apgultis“ („Angel has fallen“). Kartu su žymiąja Holivudo žvaigžde nusifilmavo ir dideles žiūrovų simpatijas pelnęs Morganas Freemanas (Morgan Freeman). Taigi, būkite pasiruošę dar vienam geram veiksmo filmui, kurio startas kino teatruose jau rugpjūčio 30 dieną.

Maikas Baningas – visa širdimi atsidavęs valstybės pareigūnas, pagrindinė jo užduotis – užtikrinti JAV prezidento saugumą. Ilgus metus tarnavęs prezidentui ir puikiai išmanantis visą saugumo sistemą jis visada sėkmingai „perbėgdavo skersai kelio“ didžiausioms teroristų grupuotėms. Šį kartą grupuotės imasi kur kas gudresnio plano – bet kokia kaina atsikratyti gudraus slaptosios tarnybos agento.

Tapęs pačių pavojingiausių teroristų taikiniu M. Baningas pasirašo sau mirties nuosprendį – jis pats tampa įtariamuoju, besikėsinančiu į Jungtinių Valstijų vadovo gyvybę. Kolegos, su kuriais M. Baningas daugelį metų dirbo „petys į petį“, juo nebepasitiki, jam pateikiami baisūs įtarimai – siekis nužudyti prezidentą. Tam, kad išsaugotų ne tik savo reputaciją bei gyvybę M. Baningas priverstas slapstytis ir, tuo pat metu, aiškintis kas ir kodėl spendžia spąstus jam ir prezidentui. Agentas supranta – kad šį kartą teroristai nusprendė sunaikinti lėktuvą, kuriuo skrenda aukščiausias valstybės pareigūnas.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Ric Roman Waugh

Aktoriai: Gerard Butler („Londono apgultis“, Olimpo apgultis“), Morgan Freeman („Londono apgultis“, „Apgaulės meistrai 2“), Lance Reddick („Džonas Vikas 3“) ir kt.