N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Rembo. Paskutinis kraujas
Rambo V: Last Blood (2019)
Žanras: Veiksmo, trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2019-09-20
Trukmė: 1h 41 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Nuo tada, kai pasaulis išvydo pirmąjį filmą apie Rembo, sulaukusio neįtikėtinos sėkmės kino istorijoje, praėjo beveik 40 metų. Rugsėjo 20 dieną kino legenda Silvestras Stalonė sugrįžta į didžiuosius kino ekranus, žiūrovams pristatydamas paskutinę 5 – ąją Vietnamo karo veterano Džono Rembo kovą „Rembo. Paskutinis kraujas“.

Džonas Rembo (akt. Silvestras Stalonė) – buvęs JAV specialiųjų pajėgų Vietnamo karo veteranas, šimtus kartų matęs kraują ir mirtį, ne kartą žudęs ir ieškojęs tiesos šiandien savo dienas leidžia Arizonos gilumoje vienas, toli nuo žmonių, nugrimzdęs į save ir nuolat kovojantis su praeities demonais. Daug metų saugotos paslaptys jį persekioja kiekviename žingsnyje, o nuojauta, kad ne viskas dar baigta tik auga.

Netikėtai gavus žinią apie Meksikos kalnuose be žinios dingusią gero draugo dukrą Gabrielę (akt. Yvette Monreal) Dž. Rembo įsitikinęs, kad tai Meksikoje gerai žinomo kartelio, užsiimančio prekyba žmonėmis ir narkotikais darbas. Apimti nevilties artimieji prašo Dž. Rembo pagalbos. Susirinkęs visą karinę amuniciją jis kerta Amerikos – Meksikos sieną puikiai žinodamas, kad jo laukia beprotiškai sunki kova su tais, kuriems neegzistuoja jokios taisyklės. Atsidūręs įvykių epicentre Dž. Rembo pralieja kraują didžiausiai meksikiečių nusikalstamumo grupuotei, griauna jos įstatymus, tikisi rasti gyvą Gabrielę, bei, pagaliau, išsivaduoti iš seniai jo sielą griaužiančių demonų.

Kruvina, vyriška kova be taisyklių ir legendinio Rembo sugrįžimas visuose Lietuvos kino teatruose jau nuo rugsėjo 20 dienos!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Adrian Grunberg

Scenarijus: Matthew Cirulnick, David Morrell, Sylvester Stallone

Vaidina: Sylvester Stallone, Yvette Monreal, Díana Bermudez, Nick Wittman.

Kino platintojo UAB „Garsų pasaulio įrašai“ informacija.