N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Terminatorius: Tamsus likimas
Terminator: Dark Fate (2019)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-11-01
Trukmė: 2h 08 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Nors nuo tada, kai legendinis režisierius James Cameron pristatė pasauliui Terminatoriaus istoriją, praėjo kiek daugiau nei 35-eri metai, originalios kino juostos aktoriai Linda Hamilton (Sara Konor) ir Arnold Schwarzenegger (T-800) grįžta į savo ikonines roles!

Po penkių filmų Terminatoriaus franšizėje, bet ištikimiausiems gerbėjams visame pasaulyje trokštant dar daugiau, J. Cameron ir režisierius Tim Miller pristato jau šeštąjį (ir tikėtina ne galutinį) filmą, pavadinimu „Terminatorius: tamsus likimas“, sekantį įvykius po filmo „Terminatorius 2: paskutinio teismo diena“.

Šįkart dėmesio centre atsidurs naujas antagonistas – „Skynet“ sistemos modifikuotas skysto metalo Terminatorius (akt. Gabriel Luna) – kuris yra atsiunčiamas iš ateities, kad eliminuotų Dani Ramos (akt. Natalia Reyes), žmogų-kiborgą (akt. Mackenzie Davis) bei jos draugus, tačiau kovoje už visų ateitį į pagalbą atskuba Sara Konor bei originalusis Terminatorius T-800.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Tim Miller („Deadpool“)

Prodiuseris: James Cameron

Vaidina: Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Linda Hamilton, Brett Azar, Gabriel Luna, Natalia Reyes, Tábata Cerezo, Diego Boneta