N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Milijardas
Milliard (2019)
Žanras: Komedija, veiksmo
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2019-04-19
Trukmė: 1h 41 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Jeigu kažkada nerūpestingoje jaunystėje nusprendėte užsidirbti pinigų tapdami spermos banko donoru, tai vėliau jums tapus pasakiškai turtingu verslininku, tikimybė, kad gatvėje prie tavęs priėjęs žmogus pasakys „Tėti, labas“ stipriai išauga.

Norėdamas išvengti panašių situacijų charizmatiškas, moterų dėmesio nestokojantis, tačiau ganėtinai bjauraus charakterio bankininkas Matvėjus Levinas (akt. Vladimiras Maškovas) visą savo turtą „užrašo“ ištikimam draugui ir partneriui, kad tik netektų juo dalintis su visais neteisėtai gimusiais vaikais. Tačiau partneriui netikėtai pasimirus, Matvėjus praranda viską.

Ir čia jis susivokia, kad vienintelis būdas susigrąžinti pinigus – apvogti nuosavą banką Monte Karle, kur saugomas dokumentas galintis sudėlioti viską į savo vietas ir Matvėjaus sukurta imperija vėl taptų jo. Bet tai padaryti praktiškai neįmanoma, nes jo nekenčia visi jo darbuotojai ir tikrai nepuls jam į pagalbą. Paaiškėja, kad bankininkui padėti gali tik jo „neteisėti“ vaikai.

Matvėjui tenka sunki užduotis – jis turi atrasti bendrą kalbą su savo be tėvo užaugusiais vaikais, juolab kad visi jie gyvenime nedaug pasiekę. Visi jie – gyvenime nedaug pasiekę ir turtingo tėtušio pažadėtas milijardas už sėkmingą operaciją tikrai nepamaišys. Dabar naivuolis hakeris Kolia, puikiai buldozerį vairuojantis Georgijus, psichologas Eduardas, dėl ginklų išprotėjęs Olegas ir jų išradingoji sesutė Liuda turės tapti tikra šeima, kad padėtų Matvėjui susigrąžinti tai, ką šis prarado. Arba atrasti dar daugiau...

Dinamiška, pilna veiksmo ir kuriozinių situacijų komedija, puikus scenarijaus autoriaus Andrėjaus Zolotariovo darbas, talentingas režisierius Romanas Prigunovas ir profesionali aktorių komanda – viskas ko reikia, kad žiūrovas kvatotų iš širdies. Žiūrėkite kinuose nuo balandžio 19 dienos.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Romanas Prigunovas („Bedvasis“ („Dukhless“)

AKTORIAI: Vladimiras Maškovas („Движение вверх“, „Экипаж“), Аleksandra Bortič („Полицейский с Рублёвки“, „Обычная женщина“, „Любовницы“, „Я худею“) Marija Mironova („Качели“, „Олигарх“), Danilas Spivakovskis („Франкенштейн“), Pavelas Činariovas („Шакал“, „Преступление и наказание“)