N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Džiumandži: sveiki atvykę į džiungles
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinė nuotykių komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-12-22
Trukmė: 1h 59 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

„Džiumandži: sveiki atvykę į džiungles“. Žaidimas tęsiasi.

Prieš 22-ejus metus Robin‘o Williams‘o suvaidintas herojus Alanas Perišas pateko į nepaprasto žaidimo paslaptingu „Džiumandži“ pavadinimu spąstus. Krentant kauliukams, ant žaidimo lentos langelių surašytos pranašystės pildėsi realiame gyvenime. Žaidimo nusviestas į džiungles, Alanas turėjo pasitelkti visus sugebėjimus, kad išgyventų. Atgal į savo gyvenimą jis galėjo sugrįžti tik tuomet, kai žaidimas buvo baigtas.

Dabar, praėjus dviem dešimtmečiams, istorija kartojasi. Keturi paaugliai atranda paslaptingą, seną vaizdo žaidimą. Jį įjungę ir pradėję žaisti, jaunuoliai pavirsta savo naudojamais avatarais ir yra nusviedžiami į džiunglių gūdumą. Spenseris tampa drąsiu nuotykių ieškotojų Breivstounu (aktorius Dwayne‘as Johnson‘as), galingo sudėjimo futbolo žvaigždė Fridžas pavirsta vos pusantro metro tesiekiančiu vyruku pravarde Einšteinas (akt. Kevin‘as Hart‘as), viena populiariausių mokyklos merginų tampa vidutinio amžiaus profesoriumi (akt. Jack‘as Black‘as), o tylenė Marta – aršia kovotoja (akt. Karen Gillan).

Ketveriukė netrukus supranta, kad „Džiumandži“ nėra tiesiog žaidimas pramogai. Pagrindinė šio žaidimo užduotis – išgyventi. Pavojai tyko už kiekvieno kampo, ar, tiksliau, už kiekvieno medžio. Kad nugalėtų žaidimą ir sugrįžtų į savo pasaulį bei savo kūnus, ketveriukė privalės leistis į pavojingiausią gyvenimo kelionę, atras tai, ką prieš 20 metų džiunglėse paliko Alanas Perišas ir privalės pakeisti požiūrį tiek į save, tiek į savo draugus. Nes kitu atveju amžiams liks įkalinti žaidime.

Azartiška nuotykių komedija „ Džiumandži: sveiki atvykę į džiungles “ Lietuvoje pradedama rodyti gruodžio 22 dieną.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Jake Kasdan

Vaidina: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas