Įvairaus amžiaus žiūrovams
Bjaurusis aš 3 (dubliuotas)
Despicable Me 3 (dubbed) (2017)
Žanras: Komedija, animacija, animacinė komedija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-06-30
Trukmė: 1h 36 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Gru, kažkada buvęs didžiausiu pasaulio piktadariu, dabar yra tapęs geriausiu pasaulyje tėčiu ir gyvena paprastą teisingo piliečio, mylinčio žmoną ir besirūpinančio trim žaviom dukrelėm, gyvenimą. Tiesa, ne viskas rožėmis klota: Gru jau senokai neturi darbo, o jo pakalikai niršta ant šeimininko, nes ilgisi senųjų nusikaltėliškų dienų.

Vieną dieną kaip žaibas iš giedro dangaus trenkia žinia, kad Gru turi niekad nematytą brolį dvynį Dru! Brolių susitikimas iš pradžių pradžiugina Gru, tačiau vėliau priverčia sunerimti – nes Dru lyg apsėstas skatina brolelį prisijungti prie dar vieno darbelio. Nors piktadariška Gru prigimtis likusi praeityje, tačiau kažkas jį traukia atgal prie nusikaltėliškumo. Vejamas nuotykių troškimo, Gru leidžiasi brolio įkalbamas ir broliai – su pakalikų pagalba, žinoma – ima planuoti amžiaus nusikaltimą.

Filmas bus rodomas dubliuotas lietuviškais ir be subtitrų.

Lietuviškai įgarsino: Šarūnas Banevičius (Baltazaras Bratas), Darius Auželis (Klaivas), Dalius Skamarakas (Gru/Dru), Vidmantas Fijalkauskas (Fricas), Ineta Stasiulytė (Valerija), Rūta Jonė Lynikaitė (Agnė), Laisvė Himalaya Hernandez (Edita) ir kt.

Dubliažo studija: GARSO ARCHITEKTŪRA

Dubliažo režisierius: Vilius Tamošaitis