N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Nešdintis visu greičiu
Collide (2017)
Žanras: Veiksmo, trileris, veiksmo drama
Sukurta: Didžioji Britanija, Vokietija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-03-03
Trukmė: 1h 39 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Jaunai amerikiečių porelei Keisiui ir Džiuljetai (aktoriai Nicholas‘as Hoult‘as ir Felicity Jones) atostogaujant Europoje, merginai prireikia skubios medicininės pagalbos. Kadangi sveikatos draudimu jaunuoliai nepasirūpino, Keisis neturi kitos išeities ir griebiasi nelegalios veiklos. Puikiai vairuojantis automobilius, vaikinas pasiūlo savo paslaugas ekscentriškam turkų nusikaltėliui Geranui (akt. Ben‘as Kingsley‘is).

Deja, Gerano planas pavogti narkotikų siuntą iš seno savo konkurento ir mirtino priešininko Hageno (Anthony‘is Hopkins‘as) neišdega. O kalčiausias lieka Keisis, kuris dabar privalo suspėti pas savo merginą greičiau už negailestingus Hageno smogikus. Greičio neribojančiose Vokietijos magistralėse prasideda mirtinos lenktynės.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Eran Creevy

Prodiuseris: Joel Silver („Kieti vyrukai”, „Non-stop”, „Šerlokas Holmsas: šešėlių žaidimas”)

Vaidina: Nicholas Hoult („Pašėlęs Maksas: Įtūžio kelias“, „Iksmenai: Apokalipsė“), Felicity Jones („Visko teorija“, „Nepaprastas žmogus-voras 2“), Anthony Hopkins („Nojaus laivas”, „Toras 2. Tamsos pasaulis”, „Rizikinga Erzinti Diedukus 2”), Ben Kingsley