N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
TARZANAS: džiunglių legenda
Legend of Tarzan (2016)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, nuotykių drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-07-08
Trukmė: 1h 49 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Paskutiniųjų keturių "Hario Poterio" filmų režisierius pristato naują nuotykių epą apie beždžionių surastą ir išaugintą žmonių vaiką Tarzaną. Gyvenimo džiunglėse etapą palikęs praeityje, kartu su mylima gražuole žmona Džeine (akt. Margot Robbie) lordas Greistokas (aktorius Alexander Skarsgård) gyvena Londone ir yra gerbiamas visuomenės narys. Vis tik, praėjus keliolikai metų, likimas jį nuveda atgal į Afrikos džiungles.

Anglijos parlamentas paskiria lordą Greistoką prekybos emisaru Konge. Lordas noriai imasi jam paskirtų pareigų ir išvyksta į Afriką, net neįtardamas, kad yra tik menka figūra didžiuliame keršto ir godumo plane, kurio autorius – didikas Leonas Romas, žinomas „Belgo“ pravarde (akt. Christoph‘as Waltz‘as). Belgas, savo ruožtu, ir baisiausiame sapne negalėjo tikėtis, kad stodamas prieš lordą Greistoką ir pagrobdamas jo žmoną Džeinę, pažadins tikrą žvėrį – džiunglių žmogų Tarzaną.

Režisierius: David Yates (paskutinieji keturi „Hario Poterio” filmai)

Scenarijus: Adam Cozad and Craig Brewer.

Vaidina: Alexander Skarsgård (TV serialas „Tikras kraujas”), Samuel L. Jackson („Bulvarinis skaitalas”, „Kaptonas Amerika”), Margot Robbie („Volstryto vilkas,” „Susikaupk”), Djimon Hounsou („Kruvinas deimantas”, „Gladiatorius”), Jim Broadbent („Debesų žemėlapis”), Christoph Waltz („Negarbingi šunsnukiai”, „Ištūkęs Džango”).