Įvairaus amžiaus žiūrovams
Slaptas augintinių gyvenimas (OV)
The Secret Life Of Pets (OV) (2016)
Žanras: Komedija, animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: NCG Distribution
Kino teatruose nuo: 2016-08-05
Trukmė: 1h 25 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams



Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas.

Kelionės didžiuliame mieste metu gyvūnėliai patiria daugybę nuotykių, susiranda naujų draugų ir stoja į kovą su klastingu priešu – šeimininkų kažkada paliktu triušeliu Snaigium , tiesiog degančiu neapykanta visiems šeimininkus tebeturintiems, laimingiems ir mylimiems naminiams augintiniams.

Režisierius: Chris Renaud, Yarrow Cheney

Scenarijus: Ken Daurio, Brian Lynch

Lietuviškai įgarsino: Jokūbas Bareikis (Maksas), Vaidotas Martinaitis (Djukas), Rasa Samuolytė (Gidžet), Giedrius Savickas (Snaigius), Dalius Skamarakas (Melas), Tomas Rinkūnas (Badis), Vytautas Rumšas (Tiberijus), Gediminas Girdvainis (Senis), Dainius Kazlauskas (Ozonas), Aldona Vilutytė (Chloja), Miglė Polikevičiūtė (Keitė), Arūnas Sakalauskas (Normanas) ir kt.



Dubliažo studija: UP Records

Dubliažo režisierius: Paulius Ignatavičius