N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Džoja
Joy (2015)
Žanras: Komedija, drama, biografinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-01-22
Trukmė: 2h 05 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Naujausias režisieriaus Davido O. Russello filmas („Amerikietiška afera“, „Optimisto istorija“, „Kovotojas“) „Džoja“ – tai jausminga ir nuotaikinga drama apie šeimą, ištikimybę, meilę ir moterį, kuriai gyvenimas pametėjo citriną, tačiau užuot susiraukusi – ji išsispaudė sulčių!

Filmas „Džoja“ supažindina su keturių kartų šeimos istorija, kurią lydėjo ir praradimai, ir nusivylimai, tačiau šioje šeimoje užaugusi Džoja sugebėjo likimą paimti į savo pačios rankas ir tapti stipria moterimi.

Kartais gyvenimas nenuspėjamas – draugai tampa priešais, o priešai draugais. Išdavystė ir klasta, tikėjimo praradimas ir meilės randai suklupdo, tačiau užgrūdina. Taip nutiko ir Džojai (akt. Jennifer Lawrence), kuri tikėjosi gražaus gyvenimo priminsiančio pasaką, tačiau buvo palikta viena su trimis mažais vaikais. Šiek tiek papykusi ant likimo, ji susiėmė – išdavystė ir nusivylimas supurtė vidinį pasaulį ir tapo paskata nepasiduoti, keltis ir eiti pirmyn. O įkvėpimas kartais, pasirodo, slypi visai čia pat – tik reikia jį pastebėti.

Filmas, kuriame vaidina tokios Holivudo žvaigždės, kaip Jennifer Lawrence, Robertas De Niro, Isabella Rossellini, Bradley Cooperis ir kiti, sukurtas pagal realią vienišos trijų vaikų mamos Joy Mangano istoriją. Ji kone tapo Amerikos moterų didvyre, kai palikta vyro ne tik sugebėjo neprapulti, bet ir sukūrė itin sėkmingą verslo imperiją, išradusi... labai patogią šluostę!

Režisierius: David O. Russell („Amerikietiška afera“, „Optimisto istorija“, „Kovotojas“)

Vaidina: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Edgar Ramirez, Diane Ladd, Virginia Madsen, Isabella Rossellini, Elisabeth Rohm, Bradley Cooper