N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Skruzdėliukas
Ant-Man (2015)
Žanras: Veiksmo, fantastinis, mokslinė fantastika
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-07-17
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Įsivaizduokite galingiausią pasaulyje slaptąjį ginklą – vabzdžio dydžio karį. Jau visai netrukus tai taps realybe!

Skotas Langas (akt. Paul Rudd) – patyręs įsilaužėlis ir vagišius, eilinį kartą atsidūręs už grotų, gavo neįprastą pasiūlymą... tapti žmonijos didvyriu. Jo užduotis paprasta – daryti tai, ką geriausiai moka – įsilaužti ir vogti. Nepaprastos tik aplinkybės: Skotas gauna naujųjų technologijų stebuklą – ypatingą kostiumą, kuris geba sumažinti jį vilkinti žmogų iki skruzdės dydžio ir gerokai padidina jo fizines jėgas.

Išmokęs naudotis šiuo kostiumu ir įminęs galybę kovinių triukų, Skotas, padedamas savo mokytojo daktaro Henko Pymo, turės suplanuoti ir įgyvendinti pavojingiausią vagystę pasaulio istorijoje...

Superherojų epo „Keršytojai“ kūrėjai pristato naujausią savo darbą – pirmą kartą „Marvel“ komiksų istorijoje ekranizuotą pasakojimą apie karį skruzdę „Skruzdėliukas“.

Viename laukiamiausių 2015-ųjų filmų vaidina Judy Greer, Michaelas Douglas, Wood Harris, John Slattery, Evangeline Lilly ir daug kitų garsių Holivudo aktorių.

Pagrindinis didžiuosiuose kino ekranuose debiutuojančio komiksų superherojaus vaidmuo buvo patikėtas aktoriui Paului Ruddui. Jis puikiai žinomas ir Lietuvos žiūrovams iš filmų „Dabar jau tikra šikna“, „Tik 40“, „Myliu tave, žmogau“ ir kitų. Dažniausiai komedijose matytas P. Ruddas džiaugiasi, jog jam pagaliau buvo suteikta galimybė išbandyti save naujame amplua ir daug valandų praleidus sporto salėje pagaliau kibti į atlapus tikriems kino blogiukams.

Režisierius: Peyton Reed („Jis sako „Taip!“, „Išsiskyrimas“,„Šalin meilę“, „Smarkuolės“)

Vaidina: Judy Greer, Bobby Cannavale, Paul Rudd, Michael Douglas, Michael Pena, Martin Donovan, Wood Harris, John Slattery, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Gregg Turkington, Abby Ryder Fortson, David Dastmalchian, T.I.