N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Nesunaikinami 3
Expendables 3, The (2014)
Žanras: Veiksmo, trileris, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2014-08-22
Trukmė: 2h 06 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



2014 metų vasarą kino teatrus trečią kartą sprogdins nesunaikinami vyrai. „Nesunaikinami 3“ bus tęsinys pranoksiantis savo pirmtakus. Filmo kūrėjai žada 24 kartus per sekundę sprogstančią bombą. Iš pirmųjų dviejų filmų „Nesunaikinami 3“ pasiliko geriausius aktorius, žanrą ir garso takelio motyvą. Visa kita – stipriau, greičiau ir galingiau.

Prie daugiausiai veiksmo žvaigždžių subūrusio filmo prisijungė ekranuose senokai matytas narsios širdies savininkas Melas Gibsonas, antžmogiškasis Wesley Snipes‘as, neprilygstamasis Zoro –Antonio Banderas ir Indiana Džounsas – Harrisonas Fordas.

Šį kartą nesunaikinama komanda susidurs su Konradu Stounbenksu (akt. M. Gibsonas), – prieš daug metų kartu su Barniu (akt. Sylvesteris Stallone) jų grupę įkūrusiu veikėju. Kadaise buvęs doras vyrukas, vėliau šis vertelga išvertė kailį ir tapo beatodairiškai pelno siekiančiu ginklų prekiautoju. Barnis buvo priverstas jį nužudyti ir galvojo, kad tai padarė. Bet atšokęs savo paties laidotuves Stounbenksas vėl pasirodo. Jis grįžta tam, kad sunaikintų nesunaikinamus.

Tačiau Barnis turi kitų planų. Kovai su senais priešais jis nusprendžia pasitelkti šviežią kraują ir įtraukia į „Nesunaikinamų“ komandą jaunus, greitus ir naujų kovos technikų išmokytus profesionalus. Ši „Nesunaikinamų“ misija tampa spektakliu, kuriame senoji gvardija mokosi naujovių iš jaunimo, o grumtis jai padeda aukštosios technologijos.

Režisierius Patrickas Hughes‘as privertė veiksmo juostų ekspertus, S. Stallone ir Arnoldą Schwarzeneggerį rodyti geriausia, ką moka. Šį kartą jie išdarinės tokius dalykus, kurių šie guvūs senukai jaunystėje nė nesapnavo. Treškės ne tik Rembo ir Terminatoriaus kaulai. „Mechanikas“ Jason‘as Statham‘as su universaliu kariu Dolph‘u Lundgren‘u į kompaniją pasikvietė stiprią, vikrią ir seksualią kovos menų ekspertę Ronda Rousey. Įtampos „Nesunaikinamuose 3“ tiek, kad pats Chuckas Norisas (neįtikėtina, bet faktas) neatlaikė. Jis nusprendė filmą saugiai žiūrėti kino salėje, o ne vaidinti jame.

Sezono must-see veiksmo filmas kino teatruose startuoja 2014 metų rugpjūčio 22 dieną. Kaupkis, kol yra laiko. Ir nesakyk savo diedukui, kad eini į „Nesunaikinamus 3“, nes ir jis užsimanys. O pagyvenusiems žmonėms, toks kinas, kaip ir seksas, gali baigtis neprognozuojamai. Sklinda kalbos, kad būtent todėl Chuckas ir supasavo.

Režisierius: Patrick Hughes

Scenarijus: Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt

Vaidina: Sylvester Stallone („Rembo“), Arnold Schwarzenegger („Terminatorius“), Antonio Banderas („Zoro kaukė“), Jason Statham („Mechanikas“), Wesley Snipes („Ašmenys“), Mel Gibson („Narsioji širdis“), Harrison Ford („Indiana Džounsas“), Dolph Lundgren („Universalus karys“), Jet Li („Romeo turi mirti“) ir kiti.