N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
Seks video
Sex Tape (2014)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-07-25
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.



Anė ir Džėjus (aktoriai Cameron Diaz ir Jason'as Segel'is) vedę jau dešimt metų, susilaukę dviejų vaikų ir iki kaklo panirę į įprastą šeimos rutiną. Pačioje santykių pradžioje jų aistros galėjo pavydėti daugelis, tačiau dabar įžiebti ugnelei reikia naujų, išradingesnių priemonių.

Ištaikiusi progą, kuomet vaikų nėra namuose, porelė nusprendžia paeksperimentuoti ir paįvairinti savo intymųjį gyvenimą. Po neilgų diskusijų apsistojama ties idėja seksualinius eksperimentus nufilmuoti. Žiūrėdama į šį reikalą itin rimtai, porelė išspaudžia net trijų valandų vaizdo įrašą su pačiomis įvairiausiomis pozomis. Laimingi, tačiau visiškai nusivarę nuo koto, Anė ir Džėjus užmiega.

Užmiega visiškai nepagalvoję apie išmaniųjų technologijų galimybes. Prabudus po kelių valandų, Džėjų užgriūva žiauri tiesa. Vyras su siaubu suvokia, kad tik jų akims skirtas namų vaizdelis buvo automatiškai iškeltas į internetinį debesį. Negana to, potencialiai tapo matomas visuose išmaniuosiuose įrenginiuose, susietuose su jų planšetiniu kompiuteriu.

Pakraupę nuo minties, kad jų sekso žaidimai tuoj taps matomi visam pasauliui, porelė išskuba gaudyti savo orgijos įrašo. Naiviai tikėdamiesi, kad pakaks sunaikinti draugams padovanotus iPad'us, sutuoktiniai netrukus suvoks, kad jų užduotis yra kur kas didesnė. Ir labai gali būti, kad apskritai neįgyvendinama.

Režisierius: Jake Kasdan

Prodiuseris: Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch

Scenarijus: Kate Angelo

Vaidina: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry, Rob Lowe, Jack Black, Ellie Kemper ir kt.