N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
KP14: Ji
KP14: Her (2013)
Žanras: Uždarymo filmas
Sukurta: JAV
Platintojas: Kino pavasaris, VŠĮ
Kino teatruose nuo: 2014-03-20
Trukmė: 2h 06 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

19-asis Tarptautinis kino festivalis KINO PAVASARIS 2014

UŽDARYMO FILMAS



Režisierius / Director: Spike Jonze

Scenarijaus autorius / Screenwriter: Spike Jonze

Pagrindiniai aktoriai / Principal Cast: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde, Scarlett Johansson

Operatorius / Cinematographer: Hoyte Van Hoytema

Montažas / Editor: Eric Zumbrunnen, Jeff Buchanan

Kompozitorius / Music: Arcade Fire

Prodiuseriai / Producers: Spike Jonze, Megan Ellison, Vincent Landay

Kalba / Language: anglų / English

Subtitrai / Subtitles: lietuvių / Lithuanian

Aprašymas

Kokią įtaką mūsų bendravimui daro technologinių išradimų tobulėjimas? Kaip vertinsime patys save? Esame Los Andžele. Netolimoje ateityje. Visa tai galėtų nutikti jau kitais metais, o galbūt net kitą mėnesį. Teodoras (Joaquinas Phoenixas) yra vienišas. Jo širdį sudaužė skyrybos su mylima moterimi (Rooney Mara). Tikrą laimę vyras atranda tik darbe, kai kūrybiškai atsiduoda „asmeninių“ laiškų nepažįstamiems žmonėms diktavimui pagal užsakymą. Teodoras nutaria investuoti ir įsigyti naujausią kompiuterinę sistemą, kuri specialiai pritaikoma konkrečiam asmeniui. Netrukus jis pradeda bendrauti su Samanta (Scarlett Johansson). Seksualiu balsu kalbanti „mergina“ yra nepalyginamai tobulesnė ir jausmingesnė už reklamos išliaupsintą Siri. Teodoras ir Samanta papildo vienas kitą ir prisitaiko prie temperamento. Jų santykiai stiprėja, įšyla ir komplikuojasi, kaip ir bet kokie kiti santykiai. Meilė tiesiog tvyro ore. Kiekvienas jautresnis vyras Los Andžele nesidrovėdamas kviečia į pasimatymus savo asmeninę kompiuterinę sistemą.

Synopsis

How will we relate to one another as technological enhancements proliferate? How will we think of ourselves? We’re in L.A., in the pretty near future – it could be next year, or next month. Theodore (Joaquin Phoenix), a lonely guy nursing a broken heart who makes his living writing "personal" letters for others, invests in the newest personalized computer operating system. Her name is Samantha (Scarlett Johansson), and she is several steps beyond Siri. Theodore and Samantha fulfill one another by design and by temperament, their relationship grows, and… becomes complicated, as relationships do. Meanwhile, love is in the air and every sensitive man in L.A. is dating his OS.

Režisierius

Spike‘as Jonze‘as (JAV)

„Būti Džonu Malkovičiumi“ (1999), „Adaptacija.“ (2002), „Kur tie pabaisos“ (2009), „Ji“ (2013, „Kino pavasaris“).

Director

Spike Jonze (U.S.A.)

"Being John Malkovich" (1999), "Adaptation." (2002), "Where the Wild Things Are" (2009), "Her" (2013, "Kino pavasaris").