Įvairaus amžiaus žiūrovams
Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija
Mirror Mirror (2012)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Incognito Films
Kino teatruose nuo: 2012-04-13
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Veidrodėli, veidrodėli, kas pasaulyje gražiausia? Jau nuo balandžio 6 d. didžiuosiuose Lietuvos kino teatruose – šmaikštus atsakymas į kone populiariausią klausimą pasaulyje, naujai atgimstančioje klasikinės pasakos „Snieguolė ir septyni nykštukai“ versijoje „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“!

Kartą seniai seniai, užburtoje Karalystėje, gyveno kerinčio grožio princesė Snieguolė (akt. Lily Collins). Jos oda buvo balta kaip sniegas, o plaukai tamsūs kaip naktis...

Gyveno toje Karalystėje ir Piktoji Karalienė (Jos Didenybė plačiausia Holivudo šypsena – akt. Julia Roberts), sumaniusi suvilioti jauną žavingą princą (akt. Armie Hammer) – sosto paveldėtoją. Nedora kerėtoja trokšta ne jaunuolio meilės, o jo sosto, ir vienintelė kliūtis jai buvo tik už ją gražesnė mergaitė Snieguolė. Pabūgusi konkurencijos Karalienė ją ištrėmė į gūdų mišką, kur jos laukė plėšri žmogėdra... Laimei, Snieguolė užklydo pas Septynis nykštukus ir išvengė liūdno galo pabaisos nasruose.

Su septyniais mažais vyrukais augusi mergaitė išaugo į savarankišką ir drąsią merginą, kuri vieną dieną nusprendžia padaryti galą Piktosios Karalienės nedorybėms Karalystėje. Į pagalbą pasitelkusi ištikimiausius savo draugus ji leidžiasi į nuotykius, kurie pakeis ne tik visos Karalystės likimą, bet ir jos pačios gyvenimą...

Juostos režisierius Tarsemas Singhas (“Nemirtingieji 3D”) garsėja ypatingu dėmesiu vizualiniam filmo gardumui, tad kiekvienas kadras jo juostose šlifuojamas iki tobulybės. Gardžiu kąsneliu žiūrovams taps ir „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“. Įspūdingi, savo didybe dangų remiantys rūmai, prašmatnios puotos, kvapą gniaužiančios suknelės, jau dabar vertos patekti į puošniausių kino kostiumų garbės galeriją, charizmatiški personažai, pasakiški kraštovaizdžiai ir magija, daug magijos – laukiamiausia 2012 metų kino premjera (anot apklausų tarp moterų ir merginų) nepaliks abejingų nei mažų, nei didelių žiūrovų.

Filmas bus dubliuotas lietuviškai!

Režisierius: Tarsem Singh („Nemirtingieji 3D“, „Bekraštė istorija“)

Scenarijus: Jacob Grimm, Wilhelm Grimm

<:b>Muzika: Alan Menken

Vaidina: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Sean Bean, Nathan Lane ir kt.