Įvairaus amžiaus žiūrovams
Alvinas ir burundukai 3
Alvin and the Chipmunks 3 (2011)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Režisierius: Mike Mitchell
Kino teatruose nuo: 2011-12-16
Trukmė: 1h 27 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Dėmesio! Filmas įgarsintas lietuviškai!

Pašėlusi burundukų trijulė – Alvinas, Saimonas ir Teodoras bei jų draugės Britani, Žaneta ir Eleonora tiesiog negali gyventi be nuotykių.

Šįkart dainingieji burundukai ir jų merginos bei Deivas (akt. Jason Lee) leidžiasi į kelionę prabangiu kruiziniu laivu. Žinoma, laive burundukai linksminasi iš širdies ir netyčia atsiduria... negyvenamoje saloje!

Pašėlusi šešeriukė netikėtai sužino, kad čia yra paslėptas tikrų tikriausias lobis!

Kol Deivas iš visų jėgų stengiasi išgelbėti savo mylimus burundukus, šiems tenka prisiminti savo natūralią prigimtį - išgyventi laukinėje ir visiškai negyvenamoje bauginančioje gamtoje. Pasirodo, tai nėra labai lengva. Bet užtat kaip smagu!



Rež. Mike Mitchell („Šrekas. Ilgai ir laimingai“)

Vaidina: Jason Lee („Tik nekvieskite farų!“, „Alvinas ir burundukai 1 – 2“, „Mano vardas Erlas“, „Nerealieji“, „Mergina iš Džersio“, „Sapnų gaudyklė“, „Vyriški reikalai“, „Vanilinis dangus“, „Širdžių ėdikės“, „Per žingsnį nuo šlovės“), Justin Long („Alfa ir Omega“, „Meilė per atstumą“, „Alvinas ir burundukai 1 – 2“, „Juokingi žmonės“, „Jis – ne tau“, „Zakas ir Miri kuria porno“, „Kietas riešutėlis 4.0“), Matthew Gray Gubler („Alvinas ir burundukai 1 – 2“, „500 meilės dienų“, „Didysis Bakas Hovardas“, „Gyvenimas ant ratų“), Jesse McCartney („Hortonas“, „Alvinas ir burundukai 1 – 2“), Amy Poehler („Monstrai prieš ateivius“, „Hortonas“, „Šrekas Trečiasis“, „Pietietiškos istorijos“, „Naujokė“, „Vyras už pinigus“), Alyssa Milano („Savaitė be žmonų“, „San Francisko raganos“), Anna Faris („Blondinė ieško vyro“, „Meškiukas Jogis“, „Alvinas ir burundukai 2“, „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša“, „Mano super buvusioji“, „Pats baisiausias filmas 1 – 2 – 4“, „Tik draugai“, „Kuprotas kalnas“, „Pasiklydę vertime“), Christina Applegate („Savaitė be žmonų“, „Meilė per atstumą“, „Katės ir šunys 2: kačių kerštas“, „Alvinas ir burundukai 2“, „Vedęs ir turi vaikų“)

Lietuviškai įgarsino: Džiugas Siaurusaitis, Andrius Bialobžeskis, Dalius Skamarakas, Rolandas Boravskis, Jurgis Damaševičius, Marcelė Zikaraitė, Oneida Kunsunga, Saulius Baltrūnas, Elvyra Latėnienė, Edita Zizaitė, Gintaras Gudas, Saulius Baltrūnas ir kiti.