Įvairaus amžiaus žiūrovams
Madagaskaras 2
Madagascar 2 (2008)
Žanras: Animacinė nuotykių komedija
Sukurta: DreamWorks
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2008-11-28
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Jie vis dar kartu! Ir vis dar pasiklydę!

Pamenate juokingus ir smalsius Niujorko zoologijos sodo gyventojus, panorusius sužinoti, kas slypi už tvoros ir taip pačiu netikėčiausiu būdu atsidūrusius Madagaskaro saloje?! Prieš trejus metus daugybę simpatijų už draugystę ir nuotykius pelnę animacinės juostos „Madagaskaras“ herojai sugrįžta, o kartu su jais – ir ta pati režisierių bei įgarsinančių aktorių komanda.

Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas, begemotė Glorija ir pingvinai apsisprendė – metas grįžti namo. Atostogos egzotiškoje saloje – tikrai šaunios, tačiau niekur nėra taip saugu, šilta ir smagu kaip Niujorke. Tačiau kaip grįžti namo? Ne bėda! Juos parskraidins surastas lėktuvas. Tiesa, jis kažkada sudužo, todėl yra gerokai aplūžęs, bet keletas šiokių tokių pataisymų, pingvinų komanda už vairo ir – sudie Madagaskare! Tik pradėję mėgautis svaiginančia kelione beveik aukščiausia klase, net nespėję susigaudyti draugai buvo priversti išbandyti ne mažiau įspūdingesnį... priverstinį nusileidimą, vos nesibaigusį katastrofa! Savo kailiu patyrę, kad pingvinai iš tiesų moka skraidyti, didieji keliauninkai leidosi ištirti naujų plotų. O prieš juos – beribės Afrikos platybės, kuriose knibžda šimtai nepažįstamų gyvių. Pažintis su nematytais protėviais, aistringa kova dėl meilės, klastingi medžiotojai – Afrika atrodo tarsi tikrieji namai, tačiau ar tikrai jie geresni už gimtąjį Centrinį Niujorko parką?

Režisierius: Ericas Darnellis („Madagaskaras“, „Skruzdėliukas Z“), Tomas McGrathas („Madagaskaras“)

Įgarsina: Benas Stilleris („Griaustinis tropikuose“, „Pasižadėjęs kitai“, „Naktis muziejuje“, „Čia priėjo Poli“, „Paskutinis jaunikio išbandymas“, „Paskutinis uošvių išbandymas“, „Nuoma su priedais“, „Prielipa“, „Pakvaišę dėl Merės“), Chrisas Rockas („Bitės filmas“, „Annie Leibovitz: gyvenimas pro objektyvą“, „Madagaskaras“, „Bloga kompanija“, „Seselė Beti“, „Dogma“, „Daktaras Dolitlis“), Davidas Schwimmeris („Madagaskaras“, serialas „Draugai“), Jada Pinkett Smith („Madagaskaras“, „Nakties įkaitas“, „Matrica. Perkrauta“, „Matrica. Revoliucija“, „Sugrįžimas į rojų“), Sacha Baronas Cohenas („Madagaskaras“, „Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė“, „Svynis Todas: demoniškas Flynto gatvės kirpėjas“), Cedric the Entertainer („Nakties klajūnai“, „Šarlotės voratinklis“, „Būk kietas“, „Madagaskaras“, „Nepakenčiamas žiaurumas“), Andy‘is Richteris („Madagaskaras“, „Viena diena Niujorke“, „Mano boso dukra“, „Daktaras Dolitlis“), Bernie‘is Macas („Transformeriai“, Oušeno tryliktukas“, „Uošvio tvirtovė“, „Oušeno dvyliktukas“, „Griausmingi Čarlio angelai“, „Blogasis santa“, „Oušeno vienuoliktukas“), Sherri Shepherd („Uošvio tvirtovė“), Alecas Baldwinas („Patikimas piemuo“, „Infiltruoti“, „Nuotykiai su Diku ir Džeine“, „Elizabettounas“, „Ir čia priėjo Poli“, „Tenenbaumai“), Will.i.am

Lietuviškus balsus personažams paskolino: Karina Krysko (begemotė Glorija), Algirdas Gradauskas (liūtas Aleksas), Giedrius Savickas (zebras Martis), Nerijus Gadliauskas (žirafa Melmanas), Arnoldas Jalianiauskas (karalius Žiuljenas), Sigutis Jačėnas (Morisas), Marius Jampolskis (Mortas), Liubomiras Laucevičius (Škiperis), Vaidotas Martinaitis (Kovalskis). Taip pat Dalius Skamarakas, Vaidotas Žitkus, Remigijus Sabulis, Aldona Vilutytė, Olegas Ditkovskis, Rita Juodelienė, Vytautas Rašimas, Uršulė ir Marija Mašanauskaitės, Andrius Bialobžeskis, Andrius Bružas, Dainius Svobonas, neringa Nekrašiūtė, Žemyna Ašmontaitė ir kt.