Karalienės sesuo
Other Boleyn Girl, The (2008)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2008-03-07
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: zzz_N/A

Meilė gali sukurti karalystę, tačiau gali ją ir sugriauti.

Prabangus, intriguojantis ir romantiškas kino pasakojimas apie išdavystę, aistrą ir valdžią lemtingu Europos istorijai momentu.

XVI-ojo amžiaus Anglija. Dėl karaliaus Henrio VIII-ojo (jį vaidina aktorius Ericas Bana) meilės kovoja dvi nuostabios seserys Ana (akt. Natalie Portan) ir Merė (akt. Scarlett Johansson) Boleyn. Kovoja, skatinamos aklų šeimos ambicijų ir savo pačių sumišusių jausmų.

Ilgainiui abi seserys tampa karaliaus favoritėmis, su kuriomis Henris VIII-asis dalijasi kareliškuoju guoliu. Tačiau tik vienai iš jų lemta tapti karaliene. Karaliene, kurios valdymas buvo audringas, trumpas ir pasibaigęs budelio kirvio mostu.

Rež. Justinas Chadwickas ("Miegant su žuvimis", TV serialai "Bilas", "Helena Vest", "Dvasios").

Vaidina: Natalie Portman ("Žvaigždžių karai: Epizodas II - Klonų puolimas", "Žvaigždžių karai: Epizodas III - Sitų kerštas", "Arčiau", "V - tai vendeta", "Goja", "Sodų valstija", "Leonas"), Scarlett Johansson ("Prestižas", "Juodoji orchidėja", "Lemiamas taškas", "Meilės daina Bobiui Longui", "Mergina su perlo auskaru", "Pasiklydę vertime"), Ericas Bana ("Miunchenas", "Troja", "Milžinas Halkas", "Juodojo vanago žūtis"), Kristin Scott Thomas ("Gosfordo parkas", "Paklydėlės širdys", "Arklių užkalbėtojas", "Prilaikyk liežuvį", "Auksinis kompasas"), Eddie'is Redmayne'as ("Elžbieta: Aukso amžius", "Gerasis piemuo"), Jimas Sturgessas ("Iš lūpų į lūpas", televizijos filmai "Širdies plakimas", "Vanagas"), Christopheris Foshas ("Da Vinčio kodas", "V - tai vendeta", "Karaliai", "Potvynis", TV serialas "Šmėklos")