Įvairaus amžiaus žiūrovams
Garfildas 2 (LT)
Garfield's A Tale of Two Kitties (LT) (2006)
Žanras: Animacinė nuotykių komedija
Sukurta: 20th Century Fox
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2006-07-28
Trukmė: 1h 20 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Dubliuota lietuviškai!

Jis tingus ir pilvotas. Labiau už viską pasaulyje mėgsta valgyti ir miegoti. Save laiko protingesniu už daugelį žmonių ir už visus pasaulio šunis. Jis negali pakęsti pirmadienių, bet dievina lazaniją…

Taip, jūs neapsirikote. Tai oranžinis katinas Garfildas, populiarus komiksų ir animacinio serialo herojus, daugybės vaikų ir suaugusiųjų iš viso pasaulio numylėtinis. Prieš dvejus metus tapęs tikra didžiojo kino „žvaigžde“ nuotaikingame ir sąmojingame filme, kuriame buvo meistriškai derinama „gyva“ tikrų aktorių vaidyba ir kompiuterinė animacija, jis grįžta į didžiuosius ekranus ne mažiau įspūdingame ir juokingame tęsinyje!

Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis (akt. B. Meyeris), išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą (akt. B. Connolly), kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

Rež. Timas Hillas

Herojus įgarsino: Billas Murray („Vaiduoklių tramdytojai“, „Švilpiko diena“, „Edas Vudas“, „Čarlio angelai“, „Garfildas“, „Tenenbaumų šeima“, „Pasiklydę vertime“, „Kava ir cigaretės“, „Sulaužytos gėlės“), Breckinas Meyeris („Žiurkių lenktynės“, „Kelyje“, „Garfildas“, „Herbis: lenktynių asas“), Jennifer Love Hewitt („Žinau, ką padarėte aną vasarą“, „Vis dar žinau, ką padarėte aną vasarą“, „Širdžių ėdikės“, „Smokingas“, „Garfildas“), Billy‘is Connolly‘is („Pakvaišę dėl muzikos“, „Baltasis oleandras“, „Laiko spąstuose“), Bobas Hoskinsas („Kas norėjo pražudyti triušį Rodžerį?“, „Mona Liza“, „Maiklas“, „Seselė Betė“, „Tai nutiko Manhetene“, „Pasilik“)

Lietuviškai balsai: Vytautas Šapranauskas (Grafildas), Audrius Bružas, Aldona Vilutytė, Gintaras Mikalauskas, Karolis Dapkus.