Mergišiaus praeities vaiduokliai
Ghosts of Girlfriends Past, The (2009)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2009-05-29
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: zzz_N/A

Garsenybių fotografas Kolinas Medas (Matthew McConaughey) yra tipiškas pleibojus: žavus, pasitikintis savimi, patinkantis moterims. Labiausiai dievina laisvę, pramogas ir trumpalaikius meilės nuotykius.

Atrodytų - nieko nebetrūksta. Bet tikroji meilė Kolino dar neaplankė. Užkietėjęs viengungis ja ir netiki – iki šiol visada vengė rimtesnių jausmų.

Viskas pasikeičia, kai per jaunesniojo brolio vestuves vaikiną aplanko jo paliktų mylimųjų vaiduokliai, kurie nugabena Koliną į audringą odisėją po žlugusius santykius praeityje. Kažkokiu neįtikėtinu būdu Kolinas sugeba regėti savo buvusiųjų praeitį, dabartį ir ateitį.

Buvusių meilužių praeities šešėliai bando išsiaiškinti, ar dar yra vilčių, kad nepataisomas mergišius surimtės ir suras tikrąją meilę. Negi jis beviltiškai žlugęs?

Netikėtai Kolinas suvokia, kad įsimylėjo geriausią nuotakos draugę – merginą iš vaikystės laikų. Ją norėtų susigrąžinti...

Režisierius: Mark Waters („Spaidervikų kronikos“, „Naujokė“ ir kt.)

Vaidina: Matthew McConaughey („Kvailių auksas“, „Griaustinis tropikuose“, „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų“ ir kt.)

Jennifer Garner („Perl Harboras“, „Karalystė“, „Šarlotės voratinklis“, „Pagauk, jei gali“ ir kt.)

Michael Douglas („Esminis instinktas“, „Amerikos prezidentas“, „Žaidimas“, „Romanas su brangakmeniu“ ir kt.)“