N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Kalakutas, vynas ir merginos
COSMOPOLITAN premiere: Dinner with Friends (2020)
Žanras: Komedija, drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2020-11-05
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

COSMOPOLITAN kino vakare – smagi komedija KALAKUTAS, VYNAS IR MERGINOS

Gardaus juoko dozė – lapkričio 5 d. per COSMOPOLITAN kino vakarą, kuriame – smagios komedijos KALAKUTAS, VYNAS IR MERGINOS premjera. Apie vakarėlį, kurio neįmanoma pamiršti, kad ir kaip to norėtum, būna kiekvieno žmogaus gyvenime. Pamatyk pirmoji!

Lapkričio 5 d. (ketvirtadienį):

18.00 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Akropolis“

18.15 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

18.40 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

20.30 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo KALAKUTAS, VYNAS IR MERGINOS seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK VAKARĖLIO KOMEDIJĄ

KALAKUTAS, VYNAS IR MERGINOS – Holivudo aktorių Malin Akerman ir Kat Dennings benefisas, pakelsiantis nuotaiką! Jodvi filme vaidina geriausią drauges Molę ir Ebę, kurios vieną svarbiausių Amerikos švenčių – Padėkos dieną – nusprendžia švęsti paprastai ir kukliai: pasikviesti keletą artimiausių draugų, iškepti kalakutą ir praleisti malonų vakarą.

Iš pradžių viskas vyksta pagal planą – virtuvėje čirška kalakutas ir kiti gardumynai. Bet viskas pasikeičia, kai Ebė svetainėje sutinka... nuogą vyriškį. Supratusi, kad Molė pasikvietė vos prieš keletą dienų susirastą naują draugą, Ebė bando ją paprotinti, bet abi puikiai suvokia, kad vakaro kontrolė pamažu ima slysti iš rankų. Šį įtarimą dar labiau sustiprina Molės mama, į vakarėlį atsitempianti buvusį savo dukters vaikiną.

Kad nepasirodytų mažai, į svečius užsuka ir itin emocionalus vienišas kaimynas, trys „fėjos krikštamotės“ bei dar keletas itin spalvingų personažų. Žodžiu, margesnę kompaniją turbūt būtų sunku surasti. Kaip ir galima tikėtis, tokių veikėjų koncentracija vienoje vietoje negali žadėti nieko gero. Tuštėjant vyno buteliams, atmosfera ima vis labiau kaisti, nesusipratimų daugėti, o viltis praleisti tylų malonų vakarą dingsta kartu su paskutiniais kalakuto kąsneliais.

Vis tik dėl vieno dalyko Molė ir Ebė gali būti tikros – šios Padėkos dienos nė vienas iš joje dalyvavusių tikrai niekuomet neužmirš. Net jei ir labai norėtų.

Juokingų nesusipratimų, smagių situacijų ir tikros draugsytės kupina komedija „Kalakutas, vynas ir merginos“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja lapkričio 5 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitirais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierė: Nicol Paone

Vaidina: Malin Åkerman, Kat Dennings, Aisha Tyler, Chelsea Peretti, Christine Taylor, Jane Seymour, Deon Cole, Wanda Sykes, Margaret Cho, Fortune Feimster, Jack Donnelly, Ryan Hansen.