N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Ledas 2
LOD 2 (2020)
Žanras: Drama, romantinis
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2020-02-14
Trukmė: 2h 10 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kino ekranuose romantiškos meilės istorijos „Ledas“ tęsinys – „Ledas 2“

Po dviejų metų pertraukos, tūkstančių žiūrovų širdis užkariavusi romantinė drama „Ledas“ grįžta į kino ekranus! Vasario 14 dieną šmaikštusis ledo ritulininkas Saša (akt. Aleksandras Petrovas) ir talentingoji dailiojo čiuožimo čempionė Nadia (akt. Aglaja Tarasova) pasirodys neįtikėtinos sėkmės sulaukusios kino juostos tęsinyje – „Ledas 2“.

Po sunkios traumos į didįjį dailiojo čiuožimo sportą grįžusios Nadios, ir jai atsitiesti padėjusio charizmatiškojo ledo ritulininko Sašos gyvenimas, kupinas svajonių ir naujų vilčių. Saša vėl azartiškas vietinės ledo ritulio komandos žaidėjas be proto įsimylėjęs gyvenimą, sportą ir savo žmoną – Nadią. Netrukus jų namuose turėtų smagiai krykštauti judviejų dukra. Namai pilni kūdikio laukimo, juoko ir, kaip visada, smagių Sašos pokštų. Patyrusi ne vieną likimo siųstą išbandymą jauna šeima, pagaliau turės viską, ko seniai laukė...

Medikų verdiktas išmuša Nadiai žemę iš po kojų. Rimti stuburo pažeidimo padariniai – pavojingi kūdikio ir jos pačios gyvybei. Tačiau dailiojo čiuožimo čempionei – visą gyvenimą nepaisančiai sunkumų ir atkakliai siekiančiai savo tikslo, tokia žinia – ne nuosprendis. Nepaisant visko ji ryžtasi tapti mama, tačiau sprendimas kainuoja itin daug...

Jaunam tėčiui teks pereiti ugnį ir vandenį, kad mažoji dukrelė užaugtų laimingu žmogumi ...

Dramatiška meilės istorija, apie valios stiprybę, pastangas, pasiaukojimą ir tikėjimą, kad nėra kliūčių, kurių nebūtų galima įveikti jau vasario 14 dieną.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Žora Kryžovnikovas („Virtuvė“, „Karti, karti...“)

Scenarijaus autorius: Andrejus Zolotariovas („Milijardas“, „Ledas“)

Aktoriai: Aleksandras Petrovas („Policininkas iš Rubliovkos“, „T-34“, „Bėglys“ „Ledas“), Aglaja Tarasova („Internai“), Marija Aronova, Julja Hlinina ir kt.