Įvairaus amžiaus žiūrovams
TAVO VAIKAS premjera: Aviuko šono filmas: Fermagedonas (dubliuotas)
TAVO VAIKAS premiere: A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (dubbed) (2019)
Žanras: Animacija, nuotykių
Sukurta: Didžioji Britanija, Prancūzija, JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-11-10
Trukmė: 1h 26 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Plastelininiame pasaulyje ir skraidančios lėkštės iš plastelino! Viena tokių nusileido tiesiai į viso pasaulio vaikų simpatijas pelniusio aviuko Šono fermą – taip gimė „Aviuko Šono filmas. Fermagedonas“, kuris į Lietuvos kino teatrus atkeliauja lapkričio 10 d. (sekmadienį) su TAVO VAIKO premjera. Pasilinksminkite pirmieji su visa šeima!

Linksmų plaučių scenaristas Markas Bartonas (Mark Burton), animaciniam pasauliui padovanojęs iki ašarų juokingas „Madagaskaro“, „Voliso ir Gromito“ bei „Dago iš akmens amžiaus“ istorijas grįžo prie mielojo aviuko Šono. 2015 m. pasirodė pirmasis Marko iniciatyva ir plastelininių animatorių rankomis sukurtas „Aviuko Šono filmas“, o dabar į kino teatrus atkeliauja jo tęsinys „Aviuko Šono filmas. Fermagedonas“ – apie aviuko Šono ir žavios, bet baisiai išdykusios ateivės Lulos draugystę.

Vieną dieną šalia fermos, kurioje gyvena Šonas, sudūžta Lulos kosminis laivas. Ateivė iš tolimos planetos greitai susidraugauja su visa avių kaimene, pakerėdama naujus draugus nežemiškomis galiomis bei juokingomis išdaigomis, bet.... ji ilgisi namų. Todėl Šonas ryžtasi didžiam nežemiškam nuotykiui – padaryti viską, kad Lula sugrįžtų namo! Tik jis dar nežino, kad ateivių medžiotojai jau susekė Lulos pėdsakus ir yra nusiteikę sunaikinti visą fermą vien tik tam, kad sučiuptų Lulą. Ar pavyks Šonui ir jo draugams išsigelbėti nuo gresiančio fermagedono, kol dar tai įmanoma?

Į kino ekranus sugrįžtantis aviukas Šonas pakerėjo vaikus savo universalumu: su juo susikalba viso pasaulio vaikai, nes Šonas ir jo bičiuliai kalba universalia pašvilpavimų, pabekenimų ir pakikenimų kalba, kuriai nereikia jokio vertimo. Kino kritikai juokaudami sako, kad vaikai tą kalbą supranta geriau negu suaugusieji. Įsitikinti tuo dar kartą su visa šeima bus galima lapkričio 10 d. (sekmadienį), kai per TAVO VAIKO premjerą bus pirmąkart Lietuvoje parodytas „Aviuko Šono filmas. Fermagedonas“. Pamatykite jį pirmieji kino centruose „Forum Cinemas“!

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisieriai: Richard Phelan, Will Becher