Įvairaus amžiaus žiūrovams
TAVO VAIKAS premjera: Didžioji kelionė (dubliuotas)
TAVO VAIKAS premiere: Big Trip (dubbed) (2019)
Žanras: Komedija, animacija, šeimos
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-04-28
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Patiko „Madagaskaras“ su liūtu Aleksu ir išraidingaisiais pingvinais? Tuomet nerkite į kitų animacinių herojų nuotykius! „Madagaskaro“ scenaristas pristato naują istoriją iš patrakusių gyvūnų pasaulio: balandžio 28 d. į Lietuvos kino teatrus su TAVO VAIKO premjera atkeliauja animacinė komedija DIDŽIOJI KELIONĖ. Dubliuota lietuviškai!

Visiems seniai žinoma, kad vaikus atneša gandrai. Ir ne vien žmonių vaikus, bet ir gyvūnų jauniklius. Laimingiems tėvams gabendamas pandos naujagimį vienas žioplokas gandras supainioja adresus ir siuntinį pristato rudajam lokiui. Jokių vaikų neužsisakinėjęs lokys iš pradžių sutrinka, o supratęs, kas nutiko, nusprendžia pats nugabenti jauniklį tikriesiems tėvams.

Lokio idėja netrunka sulaukti palaikymo ir netrukus susiformuoja visa keliautojų kompanija: briedis, kiškis ir tigras. Tolimoje ir nuotykių pilnoje kelionėje į Kiniją pas pandas bičiulių laukia daugybė staigmenų, netikėtų kliūčių, sunkumų ir džiaugsmingų atradimų, kurie pradžiugins tiek mažus, tiek didelius žiūrint filmą „Didžioji kelionė“.

Animacinės komedijos istoriją sukūrė scenaristas Billy Frolickas, pasauliui padovanojęs žaisminguosius „Madagaskaro“ herojus. Naujieji jo sukurti herojai filme „Didžioji kelionė“ – dar labiau patrakę ir juokingesni.

Tad leiskitės į nuotykius su visa šeima jau balandžio 28 d. (sekmadienį), kai lietuviškai dubliuota animacinė komedija „Didžioji kelionė“ startuos kino centruose „Forum Cinemas“ su žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS premjera.

Filmas dubliuotas lietuvių kalba, be subtitrų.

Scenaristas: Billy Frolick