N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
POWER HIT RADIO premjera: Verkiančios moters prakeiksmas
POWER HIT RADIO premiere: Curse of La Llorona (2019)
Žanras: Siaubo, trileris, mistinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-04-18
Trukmė: 1h 33 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Filmų „Išvarymas“, „Anabelė“ ir „Vienuolė“ kūrėjas James Wan pristato dar vieną šiurpią istoriją. Šįkart tai pasakojimas apie tarp dangaus ir pragaro besiblaškančią šmėklą „La Llorona“ – Verkiančią Moterį. Filmas pastatytas remiantis senovine Meksikos legenda, pasak kurios, įniršio apimta motina nuskandino savo vaikus, o atsipeikėjusi ir supratusi, ką padarė, pati puolė iš paskos į upę. Įsiklausius, tamsiomis naktimis iki šiol galima išgirsti nuo upės sklindančią, širdį draskančią jos raudą.

Socialinei darbuotojai Anai paskiriama nauja byla – įtariamas vienos moters smurtas prieš savo vaikus. Bandant išsiaiškinti incidento aplinkybes, Ana ir jos pačios mažamečiai vaikai įtraukiami į šiurpinančią realybę, kurios centre vis iškyla paslaptingos Verkiančios Moters vardas. Netrukus paaiškėja, kad vienintelė Anos viltis yra keistas, magija užsiiminėjantis kunigas. Ar jo pastangų pakaks apsisaugoti nuo Verkiančios Moters prakeiksmo?

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Michael Chaves

Prodiuseris: James Wan

Vaidina: Linda Cardellini („Keršytojai. Altrono amžius”), Raymond Cruz, Patricia Velasquez („Mumija”), Marisol Ramirez (TV serialas „Specialioji Los Andželo policija”), Sean Patrick Thomas, Jaynee-Lynne Kinchen („Self/less”), Roman Christou.