N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Vaikinai pagal iškvietimą
Trezvyy voditel' (2019)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2019-04-05
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Prisipažinkite, juk būna dienų, kai vakarėlis iki aušros, o po jo grįžti namo nėra kaip arba nėra jėgų. Kam tų nesusipratimų, jeigu, neduokdie, policininkui į alkotesterį įpūsite daugiau nei reikia? Pažįstamas jausmas? Jokių problemų! Kvieskite asmeninį asistentą! Jis jus nugabens nuo taško A iki...o jeigu reikia, nuneš ir į jūsų asmeninę lovą! Juk klientas visada girtas! Apie visa tai nuo balandžio 5 dienos smagioje nuotykių komedijoje „Vaikinai pagal iškvietimą!”

Artiomas (žavusis Kostia iš serialo „Virtuvė“ akt.Viktoras Horiniak) – linksmas, šmaikštus ir žodžio kišenėje neieškantis jaunuolis. Nusprendęs, kad visas pasaulis jam po kojom, iš mažo miestelio keliauja tiesiai į megapolį – ieškoti nuotykių ir naujo gyvenimo kelio. Senas geras Artiomo bičiulis (akt. Andrejus Burkovskis) supažindina jaunuolį su neįprasta savo profesija – jis vairuotojas, parvežantis namo visus, švelniai tariant, „apspangusius“ turtuolius, jų pačių automobiliu namo. Užsakymų visada daug, atlyginimas didelis, galimybė vairuoti prabangiausius automobilius – viskas, ko reikia, naujo Artiomo gyvenimo pradžiai! Neilgai trukęs jis jau skrieja naktinėmis gatvėmis vežiodamas auksinius klientus.

Viena tokių „įšilusių“ klienčių ir gražuolė Kristina (akt. Irina Martinenko), baigusi turtingų vyrų medžiojimo kursus ir puikiai išmananti jų viliojimo meną. Būtent prabangi mašina ir už vairo sėdintis Artiomas gerokai įkaušusiai Kristinai atrodo tas taikinys, kurį būtina apsukti aplink pirštą! Apsimesti oligarchu žaviajam vairuotojui patinka! Prabangus viešbutis ir graži moteris šalia: toks šansas – vienas iš milijono! Atrodytų, vienos nakties nuotykis turėtų taip ir baigtis, tačiau istorija pasisuka dar įdomesniu kampu!

Seniai matyti komedijos “Virtuvė” kūrėjai pažada daug juoko ir puikių emocijų!

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Rezo Gigineišvili

AKTORIAI: Viktoras Horiniak („Virtuvė“ („Кухня“)), Andrejus Bukovskis („Virtuvė“, („Кухня“)), Irina Martinenko