N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Take That: Greatest Hits Live
Take That: Greatest Hits Live (2019)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Cinemalive
Kino teatruose nuo: 2019-06-08
Trukmė: 2h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Garsiausi Take That hitai – tiesioginėje koncerto transliacijoje „Forum Cinemas“ kino teatruose.

Viena garsiausių, žinomiausių ir mylimiausių visų laikų vaikinų grupių – Take That – kviečia į nepakartojamą vakarą su žinomiausiais savo hitais. „Forum Cinemas“ žiūrovai birželio 8 dieną (šeštadienį) turės unikalią galimybę pamatyti tiesioginę Take That koncerto transliaciją iš Kardifo „Principality“ stadiono.

Velso sostinėje Kardife įvyks vienas paskutinių Take That koncertinio turo „Odyssey“, skirto grupės 30-čiui, pasirodymų. Balandžio 12 d. Šefilde prasidėsiantis beveik 40-ies koncertų turas nusidrieks per visą Didžiąją Britaniją. Pernai lapkritį išleidę geriausių dainų albumą „Odyssey“, Gary‘is Barlow, Howard‘as Donald‘as ir Mark‘as Owen‘as koncertų ture atliks garsiausius Take That kūrinius: „Back for Good“, „Babe“, „Relight My Fire“, „Love Ain't Here Anymore“, „Everything Changes“, „Could It Be Magic“ ir daugybę kitų.

Ankstesni Take That koncertiniai turai yra vadinami vienais „įmantriausių, ekstravagantiškiausių ir labiausiai vaizduotę pakerinčių reginių“ popmuzikos istorijoje, tad galima neabejoti, kad ir šįkart, minėdami susikūrimo trisdešimtmetį, vyrukai pasistengs palikti neišdildomą įspūdį visiems koncertų žiūrovams.

Grupė Take That susikūrė 1989 m. Mančesteryje ir vos per pora metų tapo populiariausia vaikinų grupe pasaulyje. Tiesa, dabar iš originalaus penketuko Take That yra likę trys nariai: Robbie‘is Williams‘as pirmenybę teikia solo karjerai, o Jason‘as Orange‘as grupę paliko 2014 m. Per savo 30 metų istoriją Take That išleido 8 studijinius, du gyvo garso ir du rinktinių kūrinių albumus, virš 30 singlų ir visame pasaulyje pardavė 45 milijonus įrašų.

Tiesioginis grupės Take That koncertas „Forum Cinemas“ kino teatruose – tik birželio 8 dieną. Nepraleiskite progos iš arti pamatyti vieną didžiausių fenomenų popmuzikos istorijoje.