N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Meilužės
Lyubovnitsy (2019)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2019-03-29
Trukmė: 1h 38 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Komedija „Meilužės“ – saldus keršto planas vedusiems vyrams

Kodėl, kai viskas taip gražu ir gera, turi taip šlykščiai baigtis? Jūs kartu praleidote tūkstančius beprotiškai fantastiškų valandų, tu visu šimtu procentų įsitikinusi, kad būsite kartu iki gyvenimo galo, bet... vieną dieną jis tau lyg iš giedro dangaus drėbteli kažką panašaus: „mažyte, atleisk, aš... vedęs“, arba „aš tave myliu, bet nenoriu skirtis... šeima, vaikai...na, pati supranti...“ O tada...tada...tu suvoki, kad esi ne kas kitas, o meilužė, barakuda, šeimų ardytoja ir dar velniai žino kas....

Tokia istorija nutiko trims žavioms moterims, kurios po išsiskyrimo su savo mylimaisiais atsitiktinai susitinka bare, kur paaiškėja, kad jos visos - likimo seserys, kurias suvedžiojo, apgavo ir paliko vedę vyrai. Štai čia ir buvo didžioji donžuanų klaida - trijų gražuolių nereikėjo erzinti ir vedžioti už nosies. Sukūrusios apsukrų planą ir sumaniai atsilyginusios savo buvusiesiems, jos supranta, kad tokių apgautų moterų yra šimtai tūkstančių, kurios nenusipelno būti vedusių vyrų žaisliukais. Žaviosios damos: aktorė, medicinos sesuo ir studentė įkuria slaptą paliktų moterų klubą ir, pasitelkusios savo aktorinį meistriškumą, padeda kitoms moterims pamokyti neteisėtus santykius puoselėjančius sutuoktinius. Jos trys, jaunos, žavios ir... pavojingos, vyrai pateks į pačias nepatogiausias situacijas, o jos smagiai juoksis.

Komedija „Meilužės“ - puikus režisierės Elenos Hazanovos (Елена Хазанова) darbas ir trijų žavių aktorių Paulinos Andrejevos („Metodas“,„Mitai“), Aleksandros Bortič („Policininkas iš Rubliovkės“, „Aš lieknėju“) ir Julijos Aleksandrovos („Eglutės Finalas“, „Pati geriausia diena“) vaidyba privers ne tik kvatotis iki ašarų iš situacijų, kurias sukels kruopščiai parengti keršto planai, bet ir parodys, ką gali moterys, kai jų ego ir ambicijas užgauna neištikimų vedusių vyrų žaidimai.

Saldūs keršto planai vedusiems vyrams kinuose jau nuo kovo 29 dienos.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

REŽISIERĖ: Elena Hazanova (Елена Хазанова)

AKTORIAI: Паулина Андреева („Метод“, „Выстрел“), Александра Бортич („Полицейский с Рублёвки“), Юлия Александрова („Папа“), Сергей Гармаш („Любовник“, „Дом“), Гоша Куценко („Упражнения в прекрасном“, „Мамы“) ir kt.