Įvairaus amžiaus žiūrovams
TAVO VAIKAS premjera: Didžioji skruzdėlyčių karalystė 2 (dubliuotas)
TAVO VAIKAS premiere: Minuscule 2 (dubbed) (2018)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių
Sukurta: Prancūzija, Kinija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-02-10
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

TAVO VAIKO premjeroje – simpatiška DIDŽIOJI SKRUZDĖLYČIŲ KARALYSTĖ 2

Bilietai prekyboje nuo vasario 5 dienos.

Šypsenas ir gardų juoką keliantys vabaliukų nuotykiai sugrįžta į kino ekranus! Vasario 10 d. (sekmadienį) pasinaudokite proga pirmieji išvysti nuotaikingą prancūzų animatorių Helene Giraud ir Thomo Szabo filmą „Didžioji skruzdėlyčių karalystė 2“ – per TAVO VAIKO premjerą visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Beveik prieš 15 metų prancūzų animatoriams Helene Giraud ir Thomas Szabo kilo idėja nekasdieniškai, kitomis akimis pažvelgti į kasdienišką vabzdžių bei vabalų pasaulį. Kino kūrėjai su entuziazmu ėmėsi įgyvendinti savo idėją ir 2006-ųjų spalio 25 dieną prancūzų televizijos žiūrovai pamatė pirmąją serialo „Minuscule: slaptas vabzdžių gyvenimas" seriją.

Trumpuose, maždaug šešių minučių trukmės filmukuose buvo pasakojamos linksmos istorijos apie įvairiausius vabzdžių nuotykius: persišaldžiusį vorą, lenktyniaujančias širšes, išdaigas krečiantį žiogą ir t.t. Visi filmukai buvo sukurti natūraliai nufilmuotos gamtos fone įkomponavus kompiuteriu sugeneruotus trimačius vabzdžius. Buvo sukurta beveik 100 trumpametražių serijų, kurios parodytos daugiau nei 70-ies šalių televizijose.

2012-aisiais animatoriai ėmėsi kurti ir pilnametražę juostą. Po beveik dvejų metų darbo ekranus pasiekė filmas „Didžioji skruzdėlyčių karalystė“, kuriame buvo papasakota nuotykių kupina istorija apie skruzdėlytės ir boružėlės draugystę. Filmas buvo įvertintas kino kritikų ir susilaukė įvairaus amžiaus kino žiūrovų simpatijų visame pasaulyje.

Sėkmė ir žiūrovų palaikymas paskatino prancūzų animatorius sukurti filmo pratęsimą, tad dabar į kino teatrus atkeliauja „Didžioji skruzdėlyčių karalystė 2“ – nuotaikingas pasakojimas apie tai, kaip skruzdėlytė iškeliauja ieškoti ir gelbėti pasimetusios draugužės boružėlės, kuri atsiduria kitame nežinomų pavojų kupiname pasaulio krašte.

„Didžioji skruzdėlyčių karalystė 2“ – geros nuotaikos animacinis užtaisas visai šeimai – pirmąkart Lietuvoje bus parodyta per žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS premjerą vasario 10 d. (sekmadienį) visuose kino centruose „Forum Cinemas". Nepraleiskite progos pirmieji pamatyti lietuviškai dubliuotą filmą „Didžioji skruzdėlyčių karalystė 2“ su visa šeima!

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Thomas Szabo, Hélène Giraud

Scenaristas: Hélène Giraud, Thomas Szabo