N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Žmogus-Voras™: Į naują visatą (specialusis seansas originalo kalba) 3D
Spider-Man: Into the Spider-Verse (OV) 3D (2018)
Žanras: Nuotykių, fantastinis, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-12-14
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Naujoje animacinėje juostoje žmogus voras žengia į paralelines Visatas.

Visi žino Žmogaus-voro istoriją: radioaktyvus voras įkanda Piteriui Parkeriui ir vaikinas tampa antžmogiškų galių turinčiu superherojumi. Tačiau ši istorija yra teisinga tik mūsų Visatoje. Tuo tarpu kitoje, paralelinėje Visatoje, po Žmogaus-voro kauke slepiasi paprastas Bruklino vaikinukas Mailsas Moralesas. Lygiai kaip mes nieko nežinome apie jį, jis lygiai taip pat nieko nežino apie mus ir mūsų Žmogų-vorą Piterį Parkerį.

Tačiau vieną dieną, Visatoms susilietus, Bruklino paauglys sužino apie tai, kad jis – toli gražu ne vienintelis. O netrukus vaikinas tuo įsitikina dar kartą. Ir dar. Ir dar. Viename taške persiklojus net kelioms paralelinėms Visatoms, Mailsas susipažįsta su savo kaukėtais kolegomis iš kitų pasaulių, tarp kurių – ir mergina, ir keistas padaras su straubliuku vietoj nosies.

Kiekvienas iš jų yra superherojus savame pasaulyje, tačiau dabar grėsmė iškyla visai multivisatai ir atskirai nė vienas iš jų nėra pajėgus pasipriešinti šiai grėsmei. Naujieji pažįstami netrukus išsiaiškina savo panašumus ir skirtumus bei suvokia, kad kiekvieno jų jėga slypi būtent išskirtinume. Kiekvienas Žmogus-voras yra kitoks ir unikalus. Ir tik suvieniję jėgas šie superherojai įstengs pasipriešinti galingam piktadariui ir apsaugoti nusistovėjusią pasaulių tvarką.

Trejus metus kurtame filme kompiuterinė animacija sklandžiai persipina su tradiciniu komiksų stiliumi, sukurdama unikalų reginį. Kvapą gniaužiantis naujas visų pažįstamo kaukėto superherojaus istorijos skyrius „Žmogus voras: į naują visatą“ Lietuvoje pradedamas rodyti gruodžio 14 dieną.

Ši filmo versija bus rodoma 3D formatu, anglų kalba ir be subtitrų.

Režisierius: Peter Ramsey

Scenaristas: Steve Ditko, Brian Michael Bendis

Vaidina: Liev Schreiber, Mahershala Ali, Shameik Moore, Brian Tyree Henry