N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Rajone
Na rayone (2018)
Žanras: Drama
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2018-10-19
Trukmė: 1h 37 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Kriminalinėje dramoje „Rajone“ Danila Kozlovskis tampa blogu berniuku

Žinoma aktorė, modelis, o dabar ir režisierė Olga Zujeva („Keista meilė“ angl. „Love is Strange“ ir „Treneris“) šiemet žiūrovams pristato įsimenančią kriminalinę dramą „Rajone“ (angl. „In the Hood“). Nors apie talentingąją gražuolę iš Vladivostoko visi sužinojo dėka jos mylimojo – aktoriaus Danilos Kozlovskio, ji jau spėjo įrodyti, kad talentu ir užsispyrimu nė kiek nenusileidžia savo gyvenimo draugui. Dar iki jų romano Olga jau žavėjo pasaulio podiumus, nusifilmavo šalia Angelinos Jolie Holivudo hite „Druska“ (angl. „Salt“).

Filmas „Rajone“ pasakoja istoriją apie Vovą (akt. Ilja Malanin) ir jo geriausią vaikystės draugą Kisą (akt. Danila Kozlovski), kurie diena iš dienos savo rajone užsiima įvairiais nelegaliais darbeliais, atnešančiais jiems nemažus pinigėlius. Lengvas uždarbis leidžia bičiuliams gyventi plačiai. Linksmybės, aštrūs pojūčiai ir trumpalaikiai malonumai tampa jų kasdienybe.

Meilė vaikinams taip pat nėra svetima. Pamačius jauną gražuolę šokėją Sonią (akt. Angelina Strečina), netgi tokiam užkietėjusiam chuliganui ir muštynių asui Vovai suvirpa širdis. Jo santykiai su Sonia tampa slapti, nes vyriška draugystė jam yra svarbiausia , o meilės reikalai, pagal jį, „kietam bičui“ nedera.

Tačiau vieną dieną viskas kardinaliai pasikeičia, kai draugai gauna itin patrauklų ir pelningą užsakymą. Tačiau jei jo imsis, patys taps visiškai savęs negerbiančiais šunsnukiais. Koks bus vaikystės draugų pasirinkimas?

Ar jiems pavyks išlaikyti ilgametę draugystę ir suvokti, jog gyvenimas nėra vien linksmybės, sužinosime jau netrukus, nuo spalio 4 dienos kriminalinėje dramoje „Rajone“.

Be aktorių Ilja Malanino ir Danilos Kozlovskio filme pamatysime ir pastarojo mylimąją Olgą Zujevą, kuri ne tik režisavo šią juostą, bet ir parašė jai scenarijų.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Olga Zujeva

Aktoriai: Ilja Malanin („Nesulaikomi“, „Policininkas iš Rubliovkos“), Danila Kozlovski („Legenda nr. 17“, „Ekipažas“), Olga Zujeva („Druska“, „Treneris“), Angelina Strečina („Salsa“, „Svečiai“), Elen Obolenskaja („Sibiro kirpėjas“, „Jaunimas“)