N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Mara
Mara (2018)
Žanras: Siaubo, trileris
Sukurta: Didžioji Britanija, JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Režisierius: Clive Tonge
Vaidina: Olga Kurylenko
Kino teatruose nuo: 2018-09-21
Trukmė: 1h 38 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Klasikinių siaubo filmų „Košmaras Guobų gatvėje“ (angl. „A Nightmare on Elm Street“) ir „Blogi sapnai“ (angl. „Bad Dreams“) bei naujo žanro hito „Sapnų demonai“ (angl. „Before I Wake“) įkvėptas režisierius Clive‘as Tonge‘as pristato kraupų ir labai tikrovišką siaubo trilerį apie demonus, gyvenančius mūsų pasąmonėje.

Filmo „Mara“ siužete detektyvei Keitei Fuler (akt. Olga Kurylenko) patikima labai paini byla. Ji turi ištirti vieno vyro mirtį, kurį tariamai nužudė jo žmona. Vieninteliu liudininku šioje byloje tampa nužudytojo aštuonmetė dukra Sofija (akt. Mackenzie Imsand), kuri detektyvei papasakoja kraują stingdančią istoriją.

Pasirodo, Sofijos tėtis galėjo mirti ne nuo žmonos rankos, o savo sapne susidūręs su senoviniu demonu, kuris pasitinka savo aukas joms grimztant į sapnų karalystę. Nepatikėjusi šia „vaikiška“ istorija, Keitė netrukus pati įsitikina, jog sapnų demonai egzistuoja, ir nuo jų niekas nėra apsaugotas...

Be Olgos Kurylenko, filme taip pat vaidina žymusis siaubo filmų „Išvarymas 2“ (angl. „The Conjuring 2“), „Slendermenas“ (angl. „Slenderman“), „Mama“ (angl. „Mama“) aktorius Javieras Botetas, kuris dėl savo netipinės išvaizdos – 197 cm ūgio ir 54 kg svorio – dažniausiai kine įkūnija visokius siaubūnus.

Kaip detektyvei Keitei seksis kovoti su antgamtinėmis jėgomis, sužinosime jau visai netrukus, nuo rugsėjo 21 dienos, šiurpiame ir įtemptame mistiniame siaubo trileryje „Mara“.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Clive Tonge

AKTORIAI: Olga Kurylenko („Hitmanas“, „007: Paguodos kvantas“), Javiet Botet („TAS“, „Išvarymas 2“), Mitch Eakins („Šlovės kelias, „Nešvilis“), Lance E. Nichols („Kortų namelis“, „Keista Bendžamino Batono istorija“), Rosie Fellner („Kelionė į Italiją“, „Tobulas apiplėšimas“) ir kt.