Įvairaus amžiaus žiūrovams
Drąsusis elniukas Eliotas (dubliuotas)
Elliot the Littlest Reindeer (dubbed) (2018)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: Kanada
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-11-23
Trukmė: 1h 29 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Pasiruoškite įsimylėti mažytį elniuką su milžiniška širdimi! Tiksliau – mažytį arkliuką Eliotą, kuris turi svajonę tapti dovanas po visą pasaulį išvežiojančio Kalėdų Senelio elnių kinkinio gretose. Juo labiau artėjant Kalėdoms vienas Kalėdų Senelio elnias netikėtai praneša išeinantis... į pensiją. Eliotas nusprendžia, kad tai – jo šansas siekti svajonės. Ir nors daug kas jam sako, kad arkliukui niekada neatsiras vietos elnių kinkinyje, Eliotas nepasiduoda: užsidėjęs kalėdinę kepuraitę su elnio rageliais ir visapusiškai palaikomas savo geriausios draugės ožkelės Hazelės iškeliauja į Šiaurės ašigalį – į elnių varžybas.

Tačiau kelionės metu jiedu sužino, kad gresia nelaimė – kažkas grasina susidoroti su jų fermoje likusiais draugais. Eliotas susiduria su sunkiausiu sprendimu savo gyvenime: apginti draugus ar siekti svajonės ir išsaugoti Kalėdas?! Galbūt jam ir nereikia rinktis – juk didžiausiems svajotojams jų svajonės visada išsipildo!

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisavo: Jennifer Westcott („Užrakinto garažo grupė“)

Lietuviškai įgarsino: Darius Krapikas, Saulius Čiučelis, Neringa Varnelytė, Daiva Lebeliūnaitė, Neringa Nekrašiūtė, Dalius Pletniovas, Ridas Žirgulis, Marius Tumas.

Dubliažo stidija: SDI Media Lithuania