N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Pasmerktasis
Neproshchennyy (2018)
Žanras: Drama
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Vaidina: Dmitriy Nagiev
Kino teatruose nuo: 2018-09-28
Trukmė: 1h 49 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Dmitrijus Nagijevas keršys už savo šeimą tikrais faktais paremtoje dramoje

Kvapą gniaužiančio tikrais faktais paremto katastrofų filmo „Žemės drebėjimas“ ir Holivudinio veiksmo trilerio „Amerikietiškas apiplėšimas“ režisierius ir prodiuseris Sarikas Andreasianas pristato dar vieną įtampos nestokojančią ir pagal tikrą istoriją sukurtą dramą „Pasmerktasis“.

Naujame žymaus režisieriaus filme siužetas sukasi aplink statybų inžinierių Vitalijų Kalojevą (akt. Dmitrijus Nagijevas), kuris vieną dieną praranda viską, ką taip mylėjo – žmoną ir vaikus, kurie skrisdami į Barseloną žuvo aviakatastrofoje jų lėktuvui susidūrus su krovininiu.

Artimųjų mirtis neduoda jam ramybės, nes Vitalijus yra tvirtai įsitikinęs, jog už tai atsakomybę neša neatsakingas skrydžių dispečerio darbas. Pasiryžęs įrodyti savo tiesą, Vitalijus vedamas keršto nusprendžia surasti tą žmogų, kuris iš jo atėmė džiaugsmą.

Pagrindinį vaidmenį filme atliko populiarus rusų šoumenas, aktorius ir laidų vedėjas Dmitrijus Nagijevas, kuriam Vitalijaus Kalojevo rolė tapo didžiausiu išbandymu jo ilgametėje aktoriaus karjeroje.

Taip pat filme svarbius vaidmenis atliko Roza Chairulina, Michailas Gorevojus, Irina Bezrukova, Sebastianas Sisakas ir lietuvis Andrius Paulavičius.

Filmo „Pasmerktasis“ premjera Lietuvoje įvyks rugsėjo 28 dieną.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Sarik Andreasian („Žemės drebėjimas“, „Mamos“)

Aktoriai: Dmitrij Nagijev („Virtuvė Paryžiuje“, „Pati geriausia diena“), Roza Chairulina („Olga“, „Prezidento atostogos“), Michail Gorevoj („Šnipų tiltas“, „Karūna“), Irina Bezrukova („Jeseninas“, „Nuovada“), Andrius Paulavičius („3 sekundės“, „Zero 2“)