Įvairaus amžiaus žiūrovams
Dvi uodegos (originalo) 2D
Two Tales (OV) 2D (2018)
Žanras: Animacija, šeimos
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2018-06-08
Trukmė: 1h 15 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Nuotaikingas dviejų visiškai skirtingų draugų nuotykis animacinėje juostoje „Dvi uodegos“

Į kino teatrus atkeliauja nuotaikinga animacinė komedija visai šeimai „Dvi uodegos“.

Filmuko istorija sukasi aplink neįtikėtinas dviejų draugų – katino Makso ir bebro Bobo – nuotykius. Bobas stengiasi rasti harmoniją ir ramiai sau gyventi, o padauža ir vis vietos po saule negalintis surasti Maksas trokšta išgarsėti visame pasaulyje. Ir vieną dieną jam pasitaiko puiki galimybė – jis, kartu su savo bičiuliu Bobu, privalo sustabdyti piktavalius ateivius, atkeliavusius į Žemės planetą dėl retų gyvūnų medžioklės.

Tačiau, stoję akis į akį su ateiviais, Bobas ir Maksas suvokia, jog ne visi jie yra blogi. Tarp jų yra trys jauni geraširdžiai, šiek tiek arogantiški ir labai pozityvūs ateiviai Zikas, Zaka ir Zukas, kurie taip pat nori sunaikinti jų piktavalių gentainių Niežulių planus sumedžioti pačius rečiausius visatos gyvūnus į jų kosminį zoologijos sodą.

Susidūrimas su kitos galaktikos gyventojais ir naujai užmegzta draugystė taps didžiausiu Bobo ir Makso nuotykiu, kuris pakeis jų gyvenimą negrįžtamai!!!

Ar Maksui ir Bobui su naujais draugais pavyks sustabdyti piktavalių ateivių kėslus, sužinosime jau nuo birželio 8 dienos animaciniame filme „Dvi uodegos“.

Ši filmo versija bus rodoma 2D formatu, originalo kalba (rusų) ir be subtitrų.

Režisieriai: Natalija Nilova ir Viktoras Azejevas