N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Muse: Drones World Tour
Muse: Drones World Tour (2018)
Žanras: Filmas-koncertas
Sukurta: Didžioji Britanija
Platintojas: Trafalgar Releasing
Kino teatruose nuo: 2018-07-12
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Naujausias britų roko dievų MUSE koncertinis turas – didžiuosiuose „Forum Cinemas“ kino ekranuose.

Britų roko dievai MUSE sugrįžta į „Forum Cinemas“ ekranus. Šįkart vieninteliu seansu liepos 12 dieną grupės gerbėjai galės mėgautis pastarojo turo „Drones“ koncertu. Šio turo metu 2016 m. birželio 17 dieną grupė pirmą kartą apsilankė ir Lietuvoje, sugrojusi anšlaginį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Po septintojo studijinio albumo „Drones“ išleidimo MUSE išsirengė į pasaulinį turą, prasidėjusį 2015 m. gegužės 23 d. Noridžo mieste rytų Anglijoje. Penkiolika mėnesių Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje trukusio turo metu MUSE sugrojo 132 koncertus.

Jubiliejiniame, dešimtajame savo ture MUSE pirmą kartą koncertavo salės viduryje esančioje scenoje. Energingą vokalisto/gitaristo Matthew Bellamy, bosisto Christopher‘io Wolstenholme‘o ir būgnininko Dominic‘o Howard‘o muziką papildė kaip visuomet kvapą gniaužiantys specialieji efektai, vizualizacijos ir materializavęsi albumo koncepcijos elementai – palubėje skraidantys dronai. Be naujausio albumo dainų, koncertuose skambėjo ir jau klasika tapę ankstesni MUSE kūriniai: „Uprising“, „Hysteria“, „Plug in Baby“, „Supermassive Black Hole“ ir kiti.

2019-aisiais savo veiklos 25-metį minėsiantys šiuolaikinio roko vėliavnešiai MUSE iki šiol yra išleidę septynis studijinius ir tris koncertinius albumus, pardavę daugiau nei 20 milijonų įrašų, pelnę daugybę apdovanojimų ir yra pripažinti kaip rengiantys vienus geriausių gyvų pasirodymų pasaulyje.

Nepraleiskite progos dar kartą išgyventi MUSE „Drones World Tour“ koncerto didžiuosiuose „Forum Cinemas“ ekranuose. Grandiozinis šou Vilniaus „Vingyje“ ir Kauno „Akropolyje“ – liepos 12 dieną.

Filmas - koncertas anglų kalba be lietuviškų subtitrų.

Režisieriai: Tom Kirk, Jan Willem Schram

Grupė: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard