Įvairaus amžiaus žiūrovams
Teris ir užburta aušros karalystė (dubliuotas)
Here comes the Grump (dubbed) (2018)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: Didžioji Britanija, Meksika
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-05-18
Trukmė: 1h 37 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Nuotaikinga animacija visai šeimai apie stebuklingą karalystę ir berniuką, nepabūgusį pikto burtininko – „Teris ir užburta Aušros karalystė“.

Terio vaikystė prabėgo nuostabiame atrakcionų parke, kurį prižiūrėjo jo seneliai. Nuolatinės pramogos, vaikų juokas ir nesiliaujantis džiaugsmas lydėjo Terį kiekviename žingsnyje, tačiau dar labiau berniukas mėgo klausytis senelės istorijų. Jose atrakcionų parkas pavirsdavo stebuklinga vieta su didingomis balionų karalystėmis, galingais burtininkais, orą raižančiais drakonais ir daugybe kitų nuostabiausių dalykų. Deja, vieną dieną močiutės pasakos baigėsi, o senelis, likęs vienas, nebesugebėjo išlaikyti atrakcionų parko, kuris pamažu tapo niūria, liūdna ir apleista vieta.

Ir kai jau visiškai nebelieka vilties, kad senos geros dienos galėtų sugrįžti, nutinka kai kas nepaprasto. Teris staiga atsiduria paslaptingoje karalystėje virš debesų, kuri įtartinai primena senelės pasakotas istorijas. Susipažinęs su žavinga princese Aušra ir pasidairęs po stebuklingą kraštą, Teris greitai įsitikina, kad senelės pasakojimai nebuvo išgalvoti, tačiau dabar šiai nuostabiai karalystei gresia didžiulis pavojus: piktasis burtininkas, Piktadarys Pikčiurna grasina joje sunaikinti visą džiaugsmą. Princesė įsitikinusi, kad Teris yra drąsuolis riteris, kuris nugalės Pikčiurną ir išgelbės karalystę. Pats Teris labiausiai norėtų kur nors pasislėpti ir leisti burtininką nugalėti kam nors kitam. Vis tik, nebelikus kitų išeičių, Teris kartu su naujų draugų pagalba stoja į kovą su piktuoju burtininku ir bendromis jėgomis apgina stebuklingą karalystę.

Nuotaikinga animacinė juosta visai šeimai „Teris ir užburta Aušros karalystė“ į Lietuvos kino ekranus atkeliauja gegužės 18 dieną.

Filmas bus rodomas dubliuotas lietuviškai.

Režisierius: Andrés Couturier