N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
KP18: Įniršio pabaiga
KP18: Outrage Coda (2017)
Žanras: Meistrai
Sukurta: Japonija
Platintojas: Kino pavasaris, VŠĮ
Kino teatruose nuo: 2018-03-15
Trukmė: 1h 44 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

„Takeshi Kitano yra Japonijos Francis Fordas Coppola, o jo „Įniršio“ trilogija nė kuo nenusileidžia „Krikštatėviui“. Tai be galo kokybiškas kinas. Net ir smurtas stilingas kaip mašinos, interjerai, kostiumai ar maisto patiekimas. Jei mėgstate žanrinius filmus apie gangsterius – tikrai nepasigailėsite.“ (S. Lingevičiūtė)

Po penkerių metų nuožmaus ir kruvino karo tarp dviejų įtakingiausių jakudzos šeimų Sano ir Hanabiši Japonijoje įsigali pastaroji. Buvęs jakudzos galva Otomo dabar gyvena Pietų Korėjoje. Jis dirba ponui Čanui, kuris net ir per atstumą turi didžiulę įtaką japonų jakudzos klanui. Palyginti menkas įvykis, kurį sukelia Hanabiši šeimos narys, baigiasi didžiule įtampa tarp pono Čano ir Hanabiši. Augantis konfliktas tampa nebekotroliuojamas, įsižiebia nuožmi kova dėl galios pozicijų pačioje Hanabiši šeimoje. Kai galiausiai kyla pavojus pono Čano gyvybei, atsidavęs jakudza Otomo grįžta į Japoniją „sutvarkyti“ reikalų. Senas vilkas negalėjo išsirinkti geresnio momento, kad visiems laikams baigtų nenudirbtus darbus.

Kalba: japonų, korėjiečių

Subtitrai: lietuvių, anglų

Režisierius: Takeshi Kitano

Scenarijaus autorius: Takeshi Kitano

Aktoriai: Takeshi Kitano, Toshiyuki Nishida, Tatsuo Nadaka, Ken Mitsuishi, Ikuji Nakamura, Sansei Shiomi, Hakuryû , Nao Omori, Pierre Taki, Yutaka Matsushige, Ren Ohsugi, Taizo Harada