N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
KP18: Švenčiame visi kartu
KP18: Party 'Round the Globe (2017)
Žanras: Festivalių favoritai
Sukurta: Japonija
Platintojas: Kino pavasaris, VŠĮ
Kino teatruose nuo: 2018-03-15
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

„Nepaprastai nuoširdus ir lyriškas dokumentinis kelio filmas su nekasdienišku humoru, nuostabiomis svajonėmis ir mažais žygdarbiais. Apie geriausią dieną gyvenime ir 100 metų močiutės gimtadienį. Pamėginkite atskirti, kas šiame J. Jarmuscho kūrybos įkvėptame filme yra tikra, o kas – surežisuota.“ (E. Pukšta)

Hikaru Honda kasdien pluša mažoje elektronikos gamykloje. Tykioje provincijoje nėra jokių pramogų, tad kompaniją palaiko šuo Ringo. Vieną niekuo neypatingą dieną dėl „The Beatles“ išprotėjęs kolega Takafumi pasiūlo parduoti bilietą į Paulo McCartney koncertą Tokijuje, jei Hikaru sutiks vairuoti automobilį. Tylusis samurajus ir neužsičiaupiantis, visais klausimais pasisakyti trokštantis roko gerbėjas išvažiuoja. Tik koncertu ši kelionė tikrai nesibaigs.

Vienas įdomiausių ir perspektyviausių Japonijos jaunosios kartos režisierių Hirobumi Watanabe meistriškai pina išgalvotas situacijas, realius įvykius ir šeimos šventes. Taip jau sutapo, kad Watanabe močiutė per filmavimą artėjo prie 100 metų jubiliejaus.

Kalba:japonų

Subtitrai: lietuvių, anglų

Režisierius: Hirobumi Watanabe

Scenarijaus autorius: Hirobumi Watanabe

Aktoriai: Hirobumi Watanabe, Gaku Imamura, Ringo, Katsumi Ino, Ryoko Ino, Akemi Watanabe, Yuji Watanabe