N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Vagių irštva
Den of Thieves (2018)
Žanras: Veiksmo, drama, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-02-23
Trukmė: 2h 20 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Angelų mieste siaučia, atrodo, nesugaunama bankų plėšikų gauja - vieną iš jų vaidina žymusis reperis 50 Cent. Nepaisydami jokių pavojų, jie žaibiškai ir įžūliai plėšia vieną banką po kito. Tuo tarpu specialaus Los Andželo apygardos šerifo policijos būrio vadas Nikas Flenaganas (jį ir vaidina G. Butler‘is) beviltiškai bando užbėgti už akių naujiems nusikaltimams.

Visgi laimingai išsisukę iš visų iki šiol jiems paspęstų spąstų, nusikaltėliai suįžūlėja ir nauju savo taikiniu pasirenka Federalinio Rezervų Banko padalinį. Vienas geriausiai saugomų šalies bankų žymus tuo, kad į jį kasdien sunaikinimui atvežama 120-ies milijonų vertės nusidėvėjusių dolerių banknotų. Senų, bet dar tinkamų naudoti ir neįmanomų atsekti.

Praeityje pats tamsių darbelių nevengęs, o ir dabar į korupcinius ryšius nespjaunantis Nikas nujaučia, kad jo medžiojama gauja rengia kažką ypatingo – neeilinį išpuolį, po kurio galbūt ir visai išnyks iš akiračio. Kartu su savo būriu Nikas pasiryžta bet kokia kaina išsiaiškinti, suprasti ir užkirsti kelią kitam jų šimtmečio nusikaltimui.

Niūrus ir purvinas įtempto siužeto trileris „Vagių irštva“ Lietuvoje pradedamas rodyti vasario 23 dieną.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Christian Gudegast

Scenaristas: Christian Gudegast

Vaidina: Gerard Butler, 50 Cent, Sonya Balmores, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr.