Įvairaus amžiaus žiūrovams
Senasis Vingis: KOKO (originalo kalba)
Senasis Vingis: COCO (OV) (2017)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-01-05
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Kartą per metus mūsų protėviai grįžta į mūsų pasaulį, kad dar kartą pamatytų savo šeimas ir draugus. Bet niekas niekada nebuvo aplankęs jų – mirusiųjų – pasaulio. Iki šiol.

Nepaisant griežto savo šeimos draudimo domėtis muzika, dvylikmetis Migelis negali atsispirti kerinčiai muzikos magijai.

Jis svajoja tapti garsiu muzikantu ir dainininku, kaip ir jo dievukas Ernesto de la Cruzas. Siekdamas bet kokia kaina įrodyti save talentą, Migelis drauge su šunimi Dante netikėtai patenka į paslaptingą vietą.

Pasirodo – tai mirusiųjų pasaulis, kuriame Migelis pagaliau išsiaiškins seną savo šeimos paslaptį, kodėl gi jų giminėje nuo seno muzika yra tapusi baisiausiu tabu.

Mes visi esame dalis to, kas buvo prieš mus. Jaudinati animacinė muzikinė nuotykių istorija „Koko“ pasakoja apie gyvenimą ir mirtį, šeimą ir tuos šeimos narius, kurių mes jau nepamename, bet visi jie yra mūsų giminės dalis.

Ypatingai vaizding gražią muzikinę pasaką pristato režisierių duetas „Oskaro“ laureatas Lee Unkrichas („Žaislų istorija 3“, „Žuviukas Nemo“, „Monstrų biuras“) ir Adrian Molina. Animaciniams personažams savo balsus „paskolino“ aktoriai Gaelis García Bernalis, Anthony Gonzalezas, Benjaminas Brattas, Sofia Espinosa, Selena Luna ir kiti.

Ši filmo versija bus rodoma anglų kalba be lietuviškų subtitrų.

Režisierius: Lee Unkrich („Žaislų istorija 3“, „Žuviukas Nemo“, „Monstrų biuras“), Adrian Molina