Įvairaus amžiaus žiūrovams
Fiksikai. Didžioji paslaptis (originalo kalba)
Fiksiki. Bolšoi sekret (OV) (2017)
Žanras: Animacija, animacinė komedija, šeimos
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2017-12-29
Trukmė: 1h 20 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Animacija „Fiksikai. Didžioji paslaptis“. Ar jūsų namuose prietaisai veikia puikiai?

Fiksikai – maži, geraširdžiai žmogeliukai, kurie paslapčia gyvena žmonių namuose ir yra nagingi technikai. Konkrečiau kalbant – jie akimirksniu sutaiso bet kokį sugedusį prietaisą. Tačiau apie jų egzistavimą nežino joks žmogus. Na, beveik joks. Kartais ypatingai smalsiam vaikui pavyksta pamatyti fiksikus ir net su jais susidraugauti.

Mielai fiksikų šeimynėlei reikalai iš rankų ima slysti visai netikėtai. Vienas iš jų atranda būdą keliauti elektros srove. Dabar galima pataisyti bet kokį daiktą, esantį bet kur! Tačiau naująjį sugebėjimą išbandantis nepatyręs, išdykęs fiksikas Ugnius namuose sukelia tikrą chaosą. Žiežirbos, sprogimai, gaisras – fiksikų nematomumo paslapčiai ima grėsti rimtas pavojus. Ir dabar tik nuo bendrų jų pačių ir juos matančių dviejų žmonių pastangų priklauso, ar pavyks išsaugoti DIDŽIĄJĄ FIKSIKŲ PASLAPTĮ.

Nuo 2010 metų einantis pažintinis animacinis serialas vaikams „Fiksikai“ užaugino jau ne vieną savo jaunųjų gerbėjų kartą. Pirmasis pilnametražis filmas „Fiksikai. Didžioji paslaptis“ atkeliauja ir į Lietuvos kino teatrus, jau Naujųjų išvakarėse – ieškokite nuo gruodžio 29-os!

Ši filmo versija rodoma originalo kalba (rusų) ir be lietuviškų subtitrų.

REŽISIERIAI: Vasiko Vedošvilis, Andrejus Kolpinas, Ivanas Pšonkinas