N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Naujosios eglutės
Yolki Novie (2017)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2017-12-22
Trukmė: 1h 26 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Tradicijų laužyti negalima – prieš didžiąsias šventes kultinės „Naujosios eglutės“ su D. Nagijevu!

Tradiciškai, kaip ir beveik kiekvienais metais, į kino teatrus sugrįžta šventinė ir daugelio pamėgta rusų komedija „Eglutės“. Tik šįkart tai bus visiškai kitos, dar labiau nuotaikingos, prasmingesnės bei nutrūktgalviškų nuotykių kupinos „Naujosios eglutės“.

Naujame filme žiūrovų lauks net penkios kino almanacho stiliumi pateiktos skirtingos, bet labai sau artimos istorijos apie senąją Ženios ir Borios draugystę, nėščiosios Sniego mergaitės nuotykius ieškant atsakymų į jai rūpimus klausimus, įsimylėjusios Galinos ryžtą Naujuosius metus sutikti su savo širdies draugu gydytoju, ekstremalų vieno ne itin vyriško hipsterio ir jo būsimo patėvio žygį į mišką bei visas šias istorijas sujungiančio drąsaus berniuko iš Chabarovsko svajonė, kuris naujųjų metų išvakarėse išsiruošia į Maskvą ieškoti naujos mamos.

Filme be senų ir visų pamiltų Sergejaus Svetlakovo ir Ivano Urgano, pasirodys visas būrys naujų aktorių, kurie šiai kultinei filmų serijai priduos šviežio vėjo gūsio. Juostoje pasirodys vienas populiariausių rusų aktorių ir laidų vedėjų Dmitrijus Nagijevas, komedijų asė Valentina Mazunina, šmaikštusis Antonas Bogdanovas, viena iškiliausių Rusijos aktorių Jekaterina Klimova, jaunosios aktorių kartos atstovas Daniilas Vachruševas, o viską papasakos neatsiejamas „Eglučių“ frančizės talismanas aktorius Konstantinas Chabenskis.

„Naujosios eglutės“ visus Lietuvos kino teatrus pasieks jau šių metų gruodžio 22 dieną.

Režisieriai: Timūras Bekmambetovas, Žora Kryžovnikovas, Aleksandras Karpilovskis, Aleksejus Nužnyj

Vaidina: Ivanas Urgantas („Eglutės“), Sergejus Svetlakovas („Eglutės“, „Karti karti...“, „Jaunikis“), Dmitrijus Nagijevas („Virtuvė Paryžiuje“, „Visa tiesa apie vyrus“, „Virtuvė Paryžiuje“, „Pati geriausia diena“), Konstantinas Chabenskis („Rasputinas“, „Eglutės“, „Admirolas“, „Dienos sargyba“, „Nakties sargyba“), Elena Jakovleva („Ekipažas“, „Mamos“), Julija Aleksandrova („Karti karti...“, „Pati geriausia diena“), Valentina Mazunina („Visa tiesa apie vyrus“), Daniilas Varchuševas („Superbobrovai“), Andrejus Burkovskis („Legenda apie Kolovratą“, „Virtuvė“), Ekaterina Klimova ir kt.