N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
AVICII: TRUE STORIES filmas-koncertas
AVICII: TRUE STORIES movie-concert (2017)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2017-10-26
Trukmė: 2h 00 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Spalio 26 d. vakarą „Forum Cinemas“ kino teatruose Lietuvoje griaudės šokių muzika. Vieninteliu seansu Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje bus rodomas filmas-koncertas „True Stories“ apie vieną didžiausių šiuolaikinės šokių muzikos žvaigždžių – didžėjų, kompozitorių, prodiuserį AVICII.

2016 m. kovo 30 dieną tuomet 26-erių metų švedas paskelbė apie savo, kaip didžėjaus, karjeros pabaigą. Pastaraisiais metais grojęs po 320 koncertų per metus, Tim‘as Bergling‘as, pasauliui žinomas AVICII vardu, pernai rugpjūčio 26-ąją Ibizoje sugrojo paskutinį savo koncertą, įamžintą juostoje „True Stories“, kurią ir pamatys „Forum Cinemas“ žiūrovai.

Dviejų valandų trukmės filme-koncerte, be paskutinio pasirodymo Ibizoje, AVICII gerbėjai su magiškuoju švedu galės susipažinti ir iš kitos – asmeninės, intymesnės pusės. Atviri prisipažinimai apie šlovės kainą, ligas ir iššūkius fizinei bei psichinei sveikatai, kamavusius AVICII visos karjeros metu – nuo pirmųjų pasirodymų mažuose Stokholmo klubuose iki koncertų prieš 80 tūkstančių žmonių minią, kai atlikėjas jau buvo tapęs vienu daugiausiai iš koncertų uždirbančių muzikantų pasaulyje. Apie AVICII įtaką pasaulio šokių muzikos scenai filme kalba ir kiti šio žanro titanai: DJ Tiesto, David‘as Guetta ir Nile‘as Rodgers‘as.

Kvapą gniaužianti istorija apie svaiginantį AVICII skrydį į muzikos pasaulio viršūnę ir jaudinantis paskutinis jo pasirodymas Ibizoje – filme-koncerte „AVICII. True Stories“. Tik spalio 26 dienos vakarą visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose Lietuvoje.

Filmas anglų kalba be lietuviškų subtitrų.