Įvairaus amžiaus žiūrovams
LEGO NINJAGO FILMAS (dubliuotas)
LEGO Ninjago Movie (dubbed) (2017)
Žanras: Animacija, animacinė komedija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-09-22
Trukmė: 1h 41 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Į kino ekranus atkeliauja vienos mėgstamiausių Lego figūrėlių - Ninjago personažai, siūlantys žiūrovams nusikelti į tolimą ir paslaptingą rytų pasaulį, kuriame viešpatauja nindzės, paslaptingos galios ir, žinoma, juokas. Daug juoko.

Ilgus metus tolimosios Nindžiago šalies gyventojai mėgavosi taika ir gerove. Tačiau vieną dieną į šalį su savo armija įsiveržia Didžiausias Visų Laikų Blogiukas, piktasis Garmadonas. Taikūs Nindžiago gyventojai puola į paniką, tačiau prieš įsibrovėlius stoja 6 senojo nindzės Meistro Vu vadovaujami jaunuoliai Loidas, Koulas, Nija, Džėjus, Kajus ir Zeinas, naktimis jau seniai slapčia tampantys neprilygstamais kovos menų kariais. Abiejų kovojančių pusių laukia ir didžiulė staigmena. Paaiškėja, kad šešiukės vadas Loidas, dar žinomas Žaliosios Nindzės vardu, yra tikras Garmadono sūnus.

Lietuviškai filmą įgarsino: Vytautas Rašimas (Garmadonas), Vainius Sodeika (Loydas), Gintautas Martinkėnas (Meistras Vu/Džekis Čanas), Karolis Kasperavičius (Kajus), Tomas Žaibus (Koulas), Vaidotas Baumila (Zeinas), Dainotas Varnas (Džėjus).

Filmas dubliuotas studijoje „Garso architektūra”.

Ši filmo versija bus rodoma 2D formatu, dubliuota lietuviškai ir be subtitrų.