N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Meilė angelų mieste
Lyubov' v gorode angelov (2017)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2017-09-29
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Saulėtasis Los Andželas gali kiekvieną, net ir labiausiai neromantišką žmogų, priversti patikėti TIKRA MEILE… bent keletui dienų. „Meilė angelų mieste“ – filmas tiems, kurie tikrai tiki meile. Kodėl? Nes siužete susitinka du visiškai neromantiški jaunuoliai, netikintys pasimatymo galia ir laukiantys, kol kitas susimaus, kad galėtų pasakyti „ate“.

Juos suveda jūra, saulė, smėlis... Bet jis pavaišina ją pačia prasčiausia mieste kava, o ji – išmeta jo dovanotas gėles. Antrasis bandymas ne ką geresnis: mergina pasirodo vilkinti tik apatinį trikotažą ir pareikalauja ją aprengti – ne pirkta, o iš parduotuvės vogta suknele. Nors pažintis ir nesiklosto idealiai, ji padarys viską, kad lyg magnetas įtrauktų vaikiną į nepatirtą, beprotišką ir kvapą gniaužiančią avantiūrą. Paklusti viliokės kaprizams – vienintelė išeitis, norint ją pamatyti vėl.

Tačiau ko nori tos moterys? Ko iš tiesų geidžia gražuolės širdis, kurios net vardo nežino?

Los Andželas – angelų miestas, kuriame tvyro meilės nuotaika, o galimybių daugiau negu bet kur kitur. Bet ar pavyks, rodos, visiškai skirtingiems ir neromantiškiems jaunuoliams pajusti tikrus jausmus vienas kitam, sužinosime kino teatruose nuo rugsėjo 29 d.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Eugenijus Vicharevas

VAIDINA: Natalja Rudova, Mikaelis Aramian, Andrejus Sviridovas, Konstantinas Lavyšas ir kt.